öh

tjenis penis. Ett tråkigt litet kvällsinlägg kommer nu...........................
ja va händer i mitt liv... det är väl vad man ska skriva i i sin blogg? Mitt liv är väldigt ja vad ska man säga, tråkigt. Eller asså det händer inte nåt speciellt. Fatta alla människor som slutat skolan som jag och bara jobbar.. då borde man inte få ha en blogg för vad ska man skriva om? :O Okej, de e klart de finns sånna som skriver om politik (ola) och en massa annat som man knappt fattar (arazo), ja visst det är helt okej men aah, kan man inget om nåt så vad ska man skriva om då? Som nu när ja inte har nåt liv längre? :D idag har ja jobbat, imorn ska ja jobba.. osv..
Jag har ju en fotoblogg men ja kanske ska lägga in lite bilder här iaf för att det ska bli liiiiiiite roligare möjligtvis. men vem försöker jag lura.. det är bara fototöntar som jag som tycker det är intressant att kolla på sånna bilder. Ja vad ska man hitta på..
VAD SKA DU NI GÖRA I VECKAN? ;D;D;D;D;D;D;D :O ;D <3<3<3<3<3<3<3

nää känns inte bra.

Vad ska man rösta förresten?? För att komma in på lite ola snack hehe.
Mamma e blå och pappa e röd.. vad ska man va ?? ja vill va orange men de finns inte. typiskt. Nu ska ja sova! kiss och kram! <3

Tröga jag i bloggtorka

Yes så är det. Jag har bloggtorka eller vad de kallas. Har ingen lust alls att skriva och skriver just nu bara för att informena om detta. puss och kram!

Hehehe.... hej

De va allt ett tag sen hehe, men som de flesta vet så har jag varit i ayia napa med två fina tjejer de närmaste två veckorna :D Kom dock hem i fredags men då kände jag hellre för att spendera min tid med min käre pojkvän än att sitta här och blaja :P Fredagen blev en riktig mysdag bara vilket behövdes, i lördags så åkte jag, danne emma och cassey till centrum en sväng för att lämna in våra undervattenskameror som vi hade när vi snorklade :D Hämtade ut bilderna idag så det kommer nog upp en fin i slutet ;) dock fick jag emmas bilder :( men hon lär få mina så det är nog lugnt.  Miccan kom även ner och hon jag och danne åkte hem till mig. Då blev det middag med hela familjen och sen soffan :P Igår blev det bio med danne miccan och otto. Vi såg Grownups men den va faktiskt inte så bra som ja trodde att den skulle vara.. :/ Men men de va mysigt ändå att hitta på något.
Idag har ja vart på körskolan och haft en lektion, övade bara parkering idag vilket va kul för det gick bra :) Ikväll jobbar jag precis som jag ska göra nu i 12 dagar framöver :) Känns bra!! Cashen måste ju rulla in nu.

För att berätta lite om resan. Ja den har vart helt underbar!! Sol, bad, fest och äventyr :) Ca 45C° varje dag, lökigt men underbart! så lite färg har man nog fått iaf :) Några bilder kommer nog senare, pallar inte med det nu och kommer inte lägga upp alla men några :)
PUSSPUSSPUSSSPUSSUSPUSPUSUP

haha det är jag och cassey, den va inge bra men det är mest bilder på emma så jag får vänta tills jag får mina bilder :D

Packa pappas kappsäck

Packandet är i full gång nu! Är snart klar men jag glömmer alltid nåt! Men vem gör inte det?? Har en lista såklart så det mesta kommer nog med :) att väskan inte kommer väga under 20 kg är en annan femma haha, *håller tummarna*. Man kan ju inte packa ur en väska???
Pappa hämtade upp mig för att växla pengar på arlanda :) Sen käkade vi lunch (frukost för min del) på donken. Nu ska jag fortsätta packa sen göra mig i ordning för en mysig kväll med en person som ja tycker mycket om. pusspusspuss


Från ulrikas 40års fest :)

att underhålla sig själv för att få dagen att gå

Den här dagen, aah vad har hänt... har handlat inför resan, dvs solskydd, resorb osv, vilket allt gick på typ 400 kr :) Känns bra...... eller.
Hela påsen vägde ju typ 1 kg när ja va klar så aah, de blir väl ett par skor som ryker för att inte få övervikt hehe.
Efter det var ja hemma med ellin och bara myste med henne en stund, samtidigt som ja har varit superduktig och tvättat haha. Emma drog med mig ner till sats vilket va skönt eftersom vi båda vill få ut frustrationer som ligger och gnager på oss... nu är ja hemma och har fixat med sista tvätten. Har även skrivit en packlista hehehe, måste packa det mesta ikväll för imorn ska jag hitta på nåt med danne men jag vet inte vad. Han har planerat nåt så aah, de ska bli kul :)
Nu är ja så hungrig att ja inte vet var jag ska ta vägen så nu blire käääk!! bye

You make it hard not to cry


Ibland önskar jag

Att jag var egotrippad
Att jag inte hade några känslor
Att allt inte va så jävla komplicerat
Att slippa se andra människor må dåligt över något som jag gjort

RSS 2.0