Johanna & Matilda 18 år

Japp igår var det firande av johanna och matilda :) Det va väldigt kul faktiskt! Efter det följde jag och emma med ida och elin hem till en snubbe och chillade lite :)

Cassey, Emma & jag


Dagen efter (dvs idag) var dock inte lika kul.. mamma kom in och frågade om jag vill va bakis inomhus eller utomhus haha, ja svarade utomhus så vi åkte till ängsjö och schtekte i solen :D Har precis kommit hem nu.. och ikväll kanske det blir det film eller nåt med emma och eventuellt andra :D

om PUNGEN själv får välja

Har inte kännt henne speciellt länge.. hmm sen 1an dvs 2 år om jag räknat rätt! Vi klickade på en gång fråga mig inte hur.. lika pucko båda två antar jag.
När vi satt i klassrummet bredvid varandra och hon skulle skicka vidare en lapp till bilal men ingen av oss hade hört vad han hette.. trodde han hette bilar vilket inte kändes riktigt rätt i våra skallar. Det va så kul för ingen av oss vågade säga nåt.. helt mesiga jag vet men iaf.. så emma står och viftar med pappret bakom honom men han är inne i något helt annat och märker inte det xD hahahaha de va så kul att ja trodde ja skulle kissa på mig.. sen ska vi få våra skåp.. hon får såklart de skåp där det står inristat HORUNGE HAHA! och jag lägger min väska i potatismos.. ja en mindre härlig dag det.. men fylld av skratt och lycka för det va dagen jag mötte Emma Norén.. <3 


Mor-dotter-dag

Efter skolan åkte jag in till stan där ja mötte upp mamma och miccan :) och hihi mamma köpte ett par skor till mig ;P YAY! vi käkade på jensens Böfhaus :D mumsi! riktigt mysigt faktiskt :)

Fick dessa fast bruna! de e finare i verkligheten :)

i ens egna kvarter.. fyfan


punktpunktpunkt

ja, idag har jag inte gjort någonting.. övningskört på morgonen .. annars ingenting, nada, nichts! vilket suger..
bor ju hos pappa så känner ingen här, det är inte direkt så att ja kan ringa en kompis och ta en promenad eftersom alla bor i väsby... miccan va hemma men hon va sjuk så hon orkade inte göra nåt heller.. aa kul.  

Långhelg

okej, helgen är inte slut ännu.. (skönt) men iaf..

Åkte till pappa i onsdags kväll för att träffa honom lite vilket är kul :) I går va ja inne i stan med emma och köpte två bikinis :D men nu är plånboken helt tom.. så de suger. Emma följde med mig hem och vi cyklade till affären och handlade lite käk som vi lagade sen, pappa och ulrika va ute och spelade golf. Sen hoppade vi studsmatta som aldrig förr hahahaha! har glömt att något så enkelt kan vara så kul! Vi spelade mario cart på Wii haha vi blev överkörda av de självstyrda gubbarna så hårt! haha!

på kvällen sen cyklade vi till täby centrum och kollade om de fanns någon bio, hmm de enda som gick va änglar och demoner och natt på museet 2! varken jag eller emma va sugna på att sitta i 3 timmar och kolla på en film som ingen av oss kommer fatta något av så det blev änglar och demoner.. nä skoja.. hehe natt på museet 2! emma va väldigt skeptisk med tanke på att hon inte gillar "barnfilmer" men hon tyckte faktiskt att den va riktigt bra! haha 1-0 till mig :D 

När vi skulle cykla hem höll vi på att frysa ihjäl och jag höll på att pissa på mig men vi kom hem till slut! Sen va vi ute och hoppade studsmatta igen haha nerds! ja vet inte hur många ggr vi höll på att ramla av den asså.. ja tror vi måste skaffa nät! 

Emma drog hem imorse och lämnade mig! nä men aa.. pappa och ulrika skulle på nån konsert så jag sitter här själv :P miccan jobbar och tjejerna är hos sin pappa.. jag har iaf datan, tvn och köket fult av mat att sysselsätta mig med :D 

imrogon ska ja övningsköra och troligtvis träffa ida :) 

Köpte inte den men nästan en likadan        och den fast i svart
 

PUSS!! y   

Skansen

Yes, idag vare skansen med klassen. Solen sken inte men det kom inget regn som tur va så de va lugnt :D Vi blev indelade i gruppen för att undersöka olika djurs beteenden och vi fick björnen :D sen när ja kom hem gick jag en promenad med frida och maria vilket va väldigt mysigt eftersom jag inte träffat dem på ett bra tag :)




Fler bilder finns på bdb och facebook

HAHAHA

 


FIESTAA!

Mösspåtagning idag på fabben!! hoppas det blir kul :D


Lungn och ro och rent

Sitter och chillar just nu vilket är underbart när man inte gjort annat än att tänka på en massa saker hela tiden som behöver göras!
Kineserna åkte hem idag och jag va i vallentuna med klassen på fn-rollspel som suger haha! vi sa ingenting! så jävla bäst, men min scenskräck är inte skoj den så jag ville helst inte gå upp på scenen och prata i micken :|

Emma och jag åkte hem efter det och städade hela lägenheten, sen åkte hon hem och jag fick lite lugn och ro för första gången på evigheter haha :P mamma kommer nog hem snart med vilket ska bli skönt, saknar henne :(

Matte nationella på fredag är ju det som ligger närmast på schemat, men klumpig som jag är har jag tappat bort min mattebok och jag måste köpa en ny för 240 kr vilket suger då jag endast kommer behöva ha den i hmm, 2 dagar..

nu ska ja chilla ännu mer :D

Renee & Emma


Johanna & Enna

Kinesbesök

Japp, om några timmar kommer kineserna och jag har städat och städat haha :) mamma har hjälpt mig med vilket va väldigt snällt av henne :) ..
Hon ska bo hos fredrik under tiden dem är här så jag emma och våra 2 kineser ska bo hos mig :) det ska bli lite kul faktiskt, jag har inte ens insett att dem ska komma ännu hahaha xD

önska mig lycka till!

Långa dagar rullar snabbt

Ja tiden bara rinner iväg.. tänka sig att det är ungefär bara 4 veckor tills det är sommarlov :D Imorgon kommer kineserna och emma hahha :) Mamma ska sova hos Fredrik tills dem åker hem så de får varsitt rum :)

Biologiprov igår och matteprov idag.. gick sådär vill ja säga men vi får se hahaha

Va i england i helgen med.. torsdag till söndag men jag blev dock sjuk med feber och hosta på onsdagen sen va ja sjuk typ hela resan så det sög ju men jag hade skoj iaf :) ingen sjukdom ska få förstöra min resa!!

Det fanns mycket köpbart men ja hade inte riktigt de köpsug som ja skulle velat ha :(



shit happends, people change, life goes on... (but in a good way)

RSS 2.0