ILSKA!

ASSÅ JAG BLIR SÅ FÖRBANNAD PÅ MÄNNISKOR!!!! VI SKA TA EMOT KINESER VILKET JAG SKREV I FÖRRA INLÄGGET OCH VI ÄR 9 TJEJER I VÅRAN KLASS OCH 8 KINESSFLICKOR SOM INTE KAN BO HOS KILLAR!!! OCH FOLK SOM INTE STÄLLER UPP PÅ GRUND AV SÄMSTA ANLEDNINGARNA ELLER INTE ENS VÅGAR TALA OM VAD ANLEDNINGEN ÄR KAN SUGA GETPUNG! PLATS FINNS DET ALLTID.. EKONOMIN, EN KINES ÄTER NOG INTE SÅ MYCKET OCH ATT ENA SEKUNDEN KUNNA HA MEN VERKLIGEN INTE VILL TILL ATT HA EN SJUK MAMMA OCH ABSOLUT INTE KAN... SKUMT?!! ÄT MIN RÖV SÄGER JAG BARA! VARFÖR SKA VI ANDRA STÄLLA UPP OM INTE ALLA GÖR DET? SKA MAN PÅ FESTER UNDER DEN HELGEN, FINE, DET SKA JAG MED MEN VET NI VAD! MIN KINES KOMMER FÖLJA MED PÅ DEN FESTEN OCH JAG SKITER I VILKET!

NI ÄR SÅ JÄVLA PATETISKA ATT JAG BLIR ILLAMÅENDE!

(ursäkta min caps..)

Tillbaka!

Okej nu har ja inte uppdaterat min blogg på länge vilket Arazo lagt märke till haha. Det har hänt ganska mycket faktiskt.. i helgen va jag och mamma hundvakt till söta lilla Pema :) sen har jag haft engelska nationella och aa.. ja minns knappt vad som har hänt xD ja har vart ute och sprungit en del faktiskt, igår sprang jag med emma vilket va väldigt härligt men tydligen hade ja nåt virus som bröt ut där under springturen för idag är jag hemma med feber och tycker synd om mig själv :( hoppas verkligen jag blir frisk till imorgon för då ska jag till england med miccan pappa och ulrika :D då tänker jag absolut inte vara sjuk!! NEJ NEJ NEJ! 

Det ska bli skönt att komma bort ett tag tycker jag, rensa skallen och bara vara med familjen.. 

Sen nästa torsdag så kommer kineserna hit :O och det är 8 tjejer och 1 kille.. vi är 9 tjejer i min klass och därför måste alla tjejer ha då kineser är väldigt strikta med att killar bor hos killar och tjejer hos tjejer hahhaa.. aja, jag ska ha en iaf, eller egentligen 2 för emma ska bo hos mig med sin kines så vi kan fixa detta tillsammans, plus att jag tror det blir roligare då :) 

En blid på mig och Pema



Puss och Kram! <3  

Äntligen helg!

Sitter hemma och aa, gör ingenting typ haha. Har vart inne i stan med emma eftersom någon hittat hennes försvunna plånbok vilket va väldigt bra ;D Ikväll blir det bara att vara hemma med mor min vilket ska bli mysigt, vet dock inte om hon ska till Fredrik senare men aja :) miccan har ja inte heller någon aning om.. 

Imorgon ska jag klippa mig och slinga håret och jag hoppas verkligen att det blir bra annars blir jag surer! men men, man ska alltid ha en mössa med sig eller en toffs så man kan få undan håret om det skulle bli så pass hemskt hahaha.

 

Jag hoppas verkligen det bli fint väder i helgen! Imorgon ska jag, mamma, fredrik, gustav, lars och ev. emma in till stan och kolla på nåt med solglasögon som mamma snackat om, lars hade även gratisbiljetter till en väsby match så om det inte krockar ska vi försöka hinna med det också :D sen på kvällen ska jag nog till far min. På söndag ska vi nog ut och övningsköra sen måste jag försöka sälja min moppe med så vi ska ta kort och sätta in den på blocket och så..

Någon som söker en liten vit och svart kinamoppe? haha ;D väldigt söt :$

Onsdag

Idag började vi halv 1 vilket var en haleluljamoment! Vi lyssnade på 2 stycken redovisningar, en om dödsorsaker och en om stress. Intressant faktiskt.. haha :)
Sen efter det kollade vi på nåt i aulan, de va två lärare som stod oh pratade om projekten, hur man ska lägga upp det osv haha :P

Efter skolan bokade ja klipptid och sen va ja och mamma ute och sprang en 3,5 km :D duktiga oss! och nu ska ja kolla på fråga olle! god natt!


Tillbaka till verkligheten?

Ja då har skolan börjat igen! suck suck men vad gör man.. det är iaf skönt att träffa vännerna igen :)
Lovet har kännts väldigt långt faktiskt. Man brukar säga att det går fort när man har roligt men jag tycket helt tvärt om vilket är superbra! när jag gör en massa saker så känns det som det gått en evighet haha.

I fredags var jag ida och benita hemma hos Frida som hade partay för hennes kompis marie som fyllde 18år! Det va skoj med skönt folk och så. Dagen efter åkte jag och mamma till småland vilket va skoj. De va skönt att få träffa mormro och morfar och allra hellst linda. På kvällen där va vi nere på terassa och dansade av oss ;P På söndagen så va jag mamma mormor och morfar ute i målarskog där ja fotograferade lite och så :) När vi kom hem tog jag och mamma en springtur i vackra ljungby :)

Vi åkte hem runt ett igår och när jag kom hem åkte jag till lars som jag saknat så och sov där :*

Första skoldagen idag då gick bra, vi hade ingen engelska :O det är ett WOW! men aa haha . Dagen gick rätt fort ändå tycker jag. Imorgon börjar jag inte förrän halv 1 eftersom treorna ska ha sina projektredovisningar :) sen slutar jag kl 3 då jag och mamma ska åka till frisören och kolla lite priser och så :D wiiie!

nu kommer lars snart och jag ska fortsätta att glo på tv haha <3<3



Påsklooov!!!

Det är helt underbart alltså! det finns inget bättre när lovet innehåller solsken, varmt väder och en frisk johanna :D jag brukar alltid ha den oturen att vara sjuk på loven, men inte det här!! :D

I lördags hade vi gäster och i söndags va jag miccan och lars i täby centurm och shoppade lite :D jag som inte har några kläder samlade ihop lite grann men inte mycket. Jag ska in till stan ikväll med emma då jag ska kolla lite till. ÅÅH har inte träffat henne på jag vet inte hur länge, okej i fredags men det känns som en evighet!

Igår tog jag och lars en promenad till täby centrum eftersom nu när jag bor hos pappa är det bara gångavstånd vilket är underbart :D ett av sveriges största centrum, så nära mig !!! otroligt!

Jag ska snart ringa bilskolan och boka en ny tid, sen tänkte jag gå ut med min kamera och ta en prommenad för att se vart jag bor egentligen haha.

jag blir så otroligt glad av det här vädret :D imorgon ska jag vara barnvakt åt hanna och emelie, funderar på om vi ska ta bussen till täby centrum och gå på bio kanske, det blir nog bra :)

På fredag ska jag eventuellt åka till mormor och morfar ;P

Ha en underbar dag!! :D

Soligt värre!!

Jag blir så glad när det är soligt :D det finns typ inget bättre! alla mörka kläder slänger man bort och tar fram sommaroutfitsen <3

Igår va vi några stycken som åkte till Edsviken för att överraska Mina som trodde att hon skulle grilla med Arazos släkt haha :P Det va mysigt, vi satt på en brygga och hade utsikt över skärgården.. Vi va inte där så länge för det började bli kyligt.

Nu sitter jag och väntar på pappa som ska hämta mig :) sen ska ja va där under påsken.

Ha ett bra påsklov!! PUSS <3



Mina Kajevic 18 år!!!

Idag är det minas födelsedag hurra hurra hurra!!!

Vi har tagit med henne på en helspeckad dag som innehöll bla. posing, vara vägledande för jesus, föreställa olika djur och sjunga på ålderdomshem :D Bilderna finns på facebook och kommer till bilddagboken :D



RSS 2.0