onödig dag

sitter i skolan, känns fett onödigt att vara här för vi har tre lektioner då en av dem är valfritt och man får göra vad man vill, sen de andra två är till projektarbetet som vi e klara med i stort sätt.. fett lamt -.-

men sen är det stan med emmapemma! :D

En Onsdag

E ensam hemma idag så jag har lagat hamburgare :D oj va duktigt av mig, inte ens lite brända vart dem! nu har jag gjort lite på min livscykelanalys och det räcker för idag tycker jag för nu orkar jag inte mer, måste komma på nåt som jag kan göra för att tiden ska gå fortare! inväntar lars :) hihi


Kreta i sommar

Pappa frågade idag om vi ville åka utomlands vecka 30, vilket till och med gick alldeles utmärkt med tanke på jobb och sånt !! :D:D:D
Kreta blir det i år igen men de gör absolut inget för de är underbart där !!
_________________________________________________________________________________________

Bilder från fridtidsresor.se, lägg märke till att jag och miccan är med på den andra bilden från förra sommaren haha

image75

image76

image77


2 månader <3

Jag älskar dig, glöm inte det <3

image74


KLAR!

Äntligen klar med matte A och B!!! ingen mer matte den här terminen, fan va underbart! matte C ska vi inte prata om! de e långt dit.

Melodifestivalenkväll

Jag,emma,cissi,jossan,ida,maria,matilda,bella,johanna.b,olivia,marika träffdes vid il poste vid halv 6 och käkade där :) sen gick vi hem till mig och myste till melodifestivalen!
mamma hade förvarnat mina grannar att vi skulle vara så många eftersom hon inte skulle vara hemma, men sen när mamma kom hem dagen efter hade hon kollat med grannarna om det hade vart lugnt... dem sa att dem inte hade hört ett knyst, endast när sverige fick en 12a av malta haha, men då måste man fan få skrika lite! :D
Sen kom lars på kvällen :)

           

puss puss! myskväll! <3

Vill ha!

Jag måste hitta nåt att ha på mig på Miccans studen och även Lars :) kollade lite på nelly och hittade lite fint, vad tycker ni?

    
     149 kr                399kr                  799kr                 249kr                    379kr   

Linda Moberg

Jag saknar dig din lilla snorunge! Vaför ska du bo i småland för? åååh!

image51

hur många år har vi nu tros... 11-12 år kanske :) <3

Bus

struntar i träningen ikväll, förlåt ida men jag orkar inte x) vill ta det lugnt EN kväll!
hihihi!!


Onsdaj 21 Maj

hade fysikprov idag, de gick mindre bra om man säger så x) ...
Efter skolan mötte jag lars och vi åkte hem till honom för ja va tvungen att hämta lite grejer som ja glömde på morgonen. Sen åkte vi ner till centrum för han skulle in till optikern och sen åkte han hem men jag stannade i centrum för att vänta på mamma så jag skulle få skjuts hem :)

Tränade kl 8 med ida och frida, wiiieo.. de va sofia men de va hennes sista gång :( tråkigt, nu kommer de inte va lika kul längre :/ men jag fick ett nytt friskiskort iaf :D de e bra!

ska inte sova ännu, men förflytta mig in till min stora säng iaf hihihi men datan hakar med ;)
 
Puss :*

Plugg

Fysikprov imorn och det tycker inte johanna om!!!! nej uhaa! Sen har vi säkert Tyska nationella på torsdag, skulle inte förvåna mig, på måndag har vi Matte B nationella vilket kommer gå åt pipsvängen x) usch, Sen måste jag göra klart min livscykelanalys och börja jobba med det nya projektet som har med energi och miljö att göra... non och son sammarbetar på den så ska vi ha en debatt nån gång under de veckor som är kvar!

nu måste ja återgå till mitt matte och fysikpluggande så jag blir av med den här skiten så fort som möjligt :)

image50
Liksom vah?

Täby Centrum

Efter skolan kom mamma och hämtade mig och miccan och så åkte vi raka vägen till Täby centrum. Mamma skulle köpa en klänning och ett par skor och jag hade lite pengar vilket inte brukar vara så vanligt. Jag hade förberett mig på att åka därifrån med massa kassar men inte hade jag en enda påse med mig... bara miccan och mamma som fick med sig lite smått och gott... aja, jag har mina pengar kvar iaf :D WOHO, shoppa shoppa!!

På hemvägen hämtade vi upp lars och så kom emma för att vi skulle plugga lite fysik som vi då fick hjälp med av fysikexperten ;) tack tack!

nu ska jag vänta på att sötnosen ska plugga klart så jag kan fortsätta pussa på honom!!

God Natt <3

Ny Design

fixade en ny design till bloggen idag :D blev rätt nöjd faktiskt hehe! ^^

Söndag 18 Maj

Idag har jag jobbat från 12.00 till 17.00, det är ganska kul faktiskt fast väldigt svårt och det känns som att jag aldrig kommer lära mig vissa saker haha.

Nu har jag precis gjort lite på min livscykelanalys och ska börja med fysiken.. prov på onsdag! lars kommer hit sen iaf och kan hjälpa mig med tanke på att han är en aning bättre på de där än mig x) jag har en snäll pojkvän! :) <3

PUSS!


MammaJohanna kväll

idag ska miccan på icas personalfest så jag och mamma blir ensamma hemma för första gången typ. Vi bestämde oss då för att ha myskväll och hyra film :D fast först vart det en ljuvlig middag på BK, kan det bli bättre! ^^

Nu har vi precis kollat på en film, Good luck Chuck, den va kul ;) ... när den va slut blev de kisspaus och då fastnar såklart mamma i telefon med fredrik så jag sitter här och väntar på att hon ska prata klart så vi kan kolla på nästa film vilket är Blind dating ;)

nu kom hon hihi!! filmtittning ;) byyyee *vink*

  

Fredag 16 maj 2008

Efter skolan gick jag direkt till mamma och började lära mig om hur allt fungerar. (ska sommarjobba och även kanske extra nån helg på mammas jobb, din syn wäsby optik) jag måste lära mig allt om glasögon :| aja de får gå, med lite tid så ;)

Sedan åkte jag direkt till träningen och hoppade runt sen hem och fixa mig för kvällen. Vi hamnade på sport och fitness men jag stannade inte så länge för jag orkade inte, så då åkte jag hem till lars och sov där :)

hihi!


:|

Irritationerna stiger, måste behärska mig!

Ett gott skratt förlänger livet!

image37


Nu ska jag sova och invänta min pojkvän, god natt <3

Sovsällskap <3

Älsklingen kommer till mig inatt, typ vid 3 men iaf, sovsällskap tackar man aldrig nej till hihi :) längtar tills han kommer även fast jag måsta vakna och gå upp mitt i natten men de gör jag så gärna. Nu vill jag bara somna så jag kan vakna av att han kommer :) han e bäst! <3

image36

.

Får man döda folk?

Tisdag 13/5-08

Usch! lång dag, jobbig dag!

först till skolan halv 9 och börja med andra delen i matte A nationella . Det gick väl hyfsat tycker jag men aa vi får se helt enkelt.. hoppas på ett VG :)

Hade även engelska nationella muntliga idag med. Jag var med Hampaan och det gick faktiskt ganska bra, vi snackade på tills tiden va slut och Siw såg ganska glad ut xD haha de e liksom inte varje dag!

PS: ida du e gay som inte vågar skriva ett litet sms ;)


image34

hej

sitter med emma i biblioteket, vi har jättekul! :D haha nu kom  dennis, och han är med och har jättekul! haha!

nä , vi har tråkigt

Nationella proven

nationella i matte A imorn, andra delen... har inte en susning om hur det kommer gå. har inte ens kollar i matteboken men ja får ta och hoppas på det bästa :)
nu ska jag ringa lars och hoppas på att han har tid att prata för sen ska ja sova :)

puss godnatt !

Dotter-Pappa-Dotter Dag

När pappa fyllde år blev hans present att jag och miccan skulle bjuda han på bio så de gjorde vi idag :), först käkade vi och sen kollade vi på skor för pappa skulle köpa och då sa han helt plötsligt att vi fick välja ett par skor för 500 kr :O sånt händer aldrig liksom! men då köpte jag världens finaste skor :) hihi !

<3<3<3<3<3

<3<3<3<3<3

Sen kollade vi på bio, vi såg Nu eller aldrig. Den va väldigt bra faktiskt de tyckte vi allihopa! båda jag och pappa började gråta i slutet haha, miccan bara suckade x) 



Tack pappa för en mysig kväll :)  


Lördag, 162739 grader i solen!

Vaknade hos älsklingen då vi va tvungna att åka till centrum för han skulle jobba kl 10 och jag skulle klippa mig. underbart att få bort allt det slitna :D
Sen på hemvägen åkte jag till ida istället för hem och där solade vi i 1,5 timme eftersom de va gaaalet varmt vilket gav lite resultat ! sen gick vi i stort sätt hela dagen känndes det som! först gick vi från ida hem till mig (sola samtidigt hihi) sen från mig till vivo och sen från vivo till mig sen från mig till bippen för vi skulle kolla på 91ornas fotbollsmatch men nej nej, där är det ingen som spelar fotboll inte.. -.- så då fick vi gå hem igen x) lite färg fick vi iaf :D vi hade även vattekrig, haha mysigt blöta vi blev!

Senare på kvällen så är det tjejmiddag hemma hos mig, bara chillkväll då vilket blev väldigt mys :) vi lagade hamburgare och snackade tills vi blev torra i mun ;) sen på kvällen åkte jag hem till lars och sov där :) <3 


Fredag 9/5-08

Då vare fest! åkte till lars innan och gjorde mig iordning med tanke på att jag inte hann göra det hemma eftersom jag va och tränade x) ida och marika kom lite senare till oss och spelade guitar hero! första gången för dia och marika men dem va stjärnskott! Efter några rundor så gav vi oss av till festen som va precis bakom lars lägenhet :)

De va väldigt skoj, mycket sköna människor även om vi inte va överdrivet många :)


jag tänker inte skriva så detaljerat eftersom min MOR läser min blogg har jag fått reda på :) Hej mamma, de e inte snällt att läsa sin dotters blogg, jag säger bara på egen risk!!

Lite bilder från i fredags :)


 

   

Torsdag 8/5-08

idag blev vi klara med våran resolution!!! fan va skönt, tänk inte ens tanken att fråga vad det är för jag kan inte ens förklara, så konstigt är det. Men den är klar och det känns underbart! nu är de ju då bara konferansen som vi ska ha på engelska och sitta och argumentara om terrorism i världen! xD jag och jesper är Uganda, yeah, sen ska vi typ se ut som de land vi representerar... vilket menar att jag borde ha otroligt mycket brunkräm i fejan, nåt färgglatt på mig, en klase bananer och sjunga paaantaaa meraa! aja vi får se hur det blir med den saken, har till tisdag på mig x)

ooh, ja träffade lars efter skolan i centrum! :D:D fan va ja har saknat honom, så de va underbart!! han ska även komma hit sen efter jobbet och sova här hihi :) <3


<3

Är du inte värd mig är jag inte värd någon för du är det  bästa jag kan få!
Jag vill inte förlora dig! <3


Onsdag

Vaknade i tid idag faktiskt, men fick åka till skolan tidigare på grund av nationella i matte A... alla sovmorgnar försvinner hela tiden, nu på måndag när ja börjar 11.55 så ska vi ha den andra delen på matte A och då kommer jag säkerligen vara tvungen att vara där vid halv 9 iaf, bajs!!!!
ååh! ja blir så sur, en uppgift skrev jag fel på men kom på hur jag skulle göra när jag va klar!!! så jävla irriterande xD stör mig på de skitmycket! aja, ett poäng är väl inte hela världen men iaf... känns surt :(

Mitt busskort har nog kommit med :D:D:D!!!!!!!!!!!!!
pappa ringde och sa att han hade fått ett brev från sl så jag och mamma ska åka dit när hon har slutat vilket är 4 så snart :) om de står nåt annat så blir jag sur! -.- ja behöver de där kortet asså, känner mig handikappad utan det haha. sen ska jag med mamma och handla, då blir man väl bärhjälp... men aja, de e väl de minsta ja kan göra för att hon skjutsar ner mig till pappa :)

sen är det träna ikväll då ;) kl 8 wiieoeo


saknad

hur kan jag sakna dig så mycket? vi har ju fasen träffats varje dag i hmm, vet inte ens hur många dagar men typ en vecka!! jag är tvungen att vara utan dig en kväll för att mamma e bajs och ja saknar dig till tuuuusen!

kan inte förklara min kärlek till dig, jag älskar dig lars steneryd!! <3


image19

oops!

Råkade försova mig idag oops, mamma ringde mig (från hemtelefonen till min mobil -.-) när klockan va 07.20 och min buss går ju då 38 och de tar aa tio minuter en kvart att komma till bussen x) tjeena att jag skulle skynda mig för att ta den!! + att lars sov hos mig så ja valde istället att sova lite längre och skippa gympan :) mamma blev då väldigt sur på mig och nu får inte lars sova hos mig på vardagar :(  bajsmamma! men vi får hoppas att hon glömmer ;)

Hade även tyskaprov idag, jaa de gick väl sisådär med tanke på att jag inte pluggade till det... oops men men :D vi har ju en vikarie och de va hon som gjorde provet så de va mycket konstigare än det brukar vara så aa..

nu ska ja träna snart, har inte tränat på en vecka så ja kommer va död x)

Långhelg

fan va skönt det har varit med långhelg, det behövdes verkligen! okej, inte för att jag inte har haft nåt att göra för det har jag alltid även på alla lov, haha plugg plugg plugg, wooow!! men men, ja har inte pluggat så mycket iaf, mormor och morfar kom ju upp och sen har jag varit med lars i stort sätt hela tiden :D fast vi har umgåtts med mormor och morfar ganska mycket ändå tillsammans :P jaa, han tycker om dem och dem tycker om honom, kan det bli bättre? nope :) fast de e såklart, vem tycker inte om honom liksom, han e ju bäst :D mormor och morfar är också ganska bra för att inte glömma dem hehe!
Det har vart en mysig helg helt enkelt, tagit det lugnt och bara varit med dem som jag tycker om :)

just nu sitter jag och pluggar med tanke på att jag alltid gör allt i sista sekunden, jag har haft 5 lediga dagar att göra allt på men nej nej då ska johanna sova och vara social med familjen så nu sitter hon här med händerna fulla woow :D underbart!

nu ska ja fortsätta me lite plugg...

En inblick i veckan ;)

måndag : engelskabok utläst, 50 ord word list, labbrapport
tisdag : allt ovanstående eftersom jag inte har gjort det (a) tyska prov, simma på gympan? tar inte med mig badkläder, ja vill inte simma
onsdag : nationella matte A
torsdag :  ? inget än så länge, men de kommer
fredag : engelsk tidningsartikel om boken vi läst. (som ja inte har läst ut)     
image18
Går man SMIN så gör man, och då får man fan skylla sig själv!

PluggaPlugga!

Idag blir det en massa plugg för min del, tyska, engelska, matte och no! ingen är hemma för tillfället, miccan mormor och morfar är i stinsenl, lars är och tränar och mamma på jobbet fast hon kommer nog hem snart :) nu ska jag börja så jag blir klar innan måndag ;)

PUSS!

Torsdag

Vaknade upp helt sliten hos lars, hann inte direkt göra så mycket där för pappa kom och hämtade mig vid 1 för att mina kusiner och farmor och farfar skulle komma vid 2 tiden eftersom pappa fyllde år igår dvs, på valborg. 
Det blev tårta och en massa gött höhö, johanna klagar inte alls. Sen på kvällen övningskörde miccan till mamma där vi mötte mormor och morfar som koom samtidigt. Har inte träffat dem på ett tag så de va roligt, dem är lika små som vanligt ;) 

lars kom strax efter 8 :) sen kollade vi på film med hela familjen och åt tårta som blev över hos pappa, mamma gick och la sig först vid halv 11, sen va de miccans tur att ge sig av mot sängen sen somnade jag i soffan x) vilken chock.

                             image16

PUSS!

Valborg 2008

Ja, vad va de som hände den här valborgen då?
Först gick jag hem till ida så jag va där kl 4 och hjälpte henne att fixa potatis och så inför tjejmiddagen. marika kom vid halv 5 kanske och skulle baka tårta, sorgligt nog så hade marängbottnarna gått sönder så de va typ flera bitar och en massa smulor bara, inte kul men hon fick ihop det tillslut och det vart en 1:a klass tårta :D De är insidan som räknas och den vart smaskens!!
Sen mötte jag lars vid 8 snåret för han åkte och lämnade min dricka så jag slapp åka och hämta den sötnoosen!<3

När klockan blev ca 10-11 så va vi tvugna att dra ut för idas föräldrar skulle komma hem, då skulle vi till karlberg helt plötsligt men sen ska vi till anton och sen till karlberg igen x) haha helt rörigt, men de slutar med att vi åker till karlberg. Då möter vi samin mina och arazo på bussen, väldigt trevligt.
Aja, sen händer de en massa annat skoj, de slutar iaf med att jag och johanna berg går hem till camilla, en tjej som bor i runby där lars befinner sig.

Sen när jag, johanna, lars och dawid ska åka till donken så har såklart mitt busskort försvunnit ur väskan! JÄTTEKUL! :D fast jag fick åka med iaf.
Antingen så har jag tappat det påväg till bussen och så har någon tagit det eftersom vi gick tillbaka samma väg igen men kunde inte hitta det, eller så blev de snott innan vi gick till bussen :P
De värsta är att ja hade både mitt friskiskort och mitt skol-ID-kort där i så jag kommer inte få någon mat i skolan haha.
Jag har skickat in en anmälan til polisen och en till sl så vi får se vad som händer, sen är det gratis på friskis hela maj så de e lugnt, REKLAM!  ;) sen kan ja säga till skolan att de har blivit snott så jag kan få ett nytt, så de löser sig nog.

Sen efter donken gick jag och lars hem till honom och sov :) <3 

VAR ÄR DU ÄLSKLING?
      image14


RSS 2.0