Ett halvår med dig <3

Idag firar jag och lars ett halvår! :$ Vi ska in till stan och äta och se Patrik 1,5 :D Sägs att den ska vara bra.


Tekniska museet

Idag var vi på tekniska museet med Sam-klassen :) vi delades in i två grupper och den ena fick göra tv och den andra radio :P Jag var med i tvgruppen och det var jättekul. Tack och lov stod jag inte framför kameran men bakom, och jag och Dajana var reportrar och är med i ett repotage i programmet då vi hörs haha :P Det sändes idag på öppna kanalen som typ inga har men iaf :) man kan se det på

http://www.tekniskamuseet.se/templates/Page.aspx?id=20550

fast vårat program har inte kommit upp ännu men de gör det nog så småningom :)

Efter det stannade jag, emma, samin och stefan i stan för att leta presenter till irländarna. Sen tog vi bussen hem och jag och pappa åkte till centrum för att hämta mitt leg som hade kommit och för att lämna in min mobil för 4e gången... men nu kommer jag troligen få välja en ny för typ 4000 :D:D:D:D:D:D:D !!!!!!!

PUSSUSS!!
 

Presenterna till Megan med familj :)

Nykär igen?

Ja vet inte vad som har hänt men jag känner mig helt dränkt i lars ögon! Känner mig helt kär och galen :$ <3


Sista lediga dagen...

Vaknade upp hos ida efter att ha somnat där xD Vi tänkte gå till samin som fyllde år men som sagt vi va så otroligt trötta. Mamma hämtade mig och vi åkte in till stan där det blev lite shopping. Köpte endast en mössa till mig själv även fast jag tänkte komma hem med skor... :(  köpte även present till Megan och hennes familj (min irländare som jag ska bo hos).

När vi kom hem tog jag raskt på mig kläderna igen och gick ut med kameran för att ta lite höstbilder :) Här är några..



            

Lördag :D

Har vart i centrum idag med miccan och lars, köpte nya skor :D <3<3 Nu sitter jag och väntar på att otto ska komma och skjutsa mig till ida :D sen får vi se hur kvällen blir :)


Chillkväll :)

Idag blev det en chillkväll hemma hos mig :) Mysigt var det allt!
Nu ska ja invänta lars som hänger på krogen men ja tror ja kommer somna xD är sååå trött!! han får ringa och väcka mig sen :$ Puss godnatt!!





Fredag imorn...

och det känns underbart att den här veckan snart är över! Fått två prov avklarade + lite därtill. Okej, det står mycket på tur men det är inget jag behöver bekymra mig om förrän på måndag... har hela helgen, lär bli en aning plugg med men den här helgen ska bli en chill helg! Slappa sönder :)
Just nu sitter man ju nerkurad i soffan och kollar på Filip och Fredrik :D sen väntar man ju in älsk' med :$ ÅÅH PUSSPUSSPUSS!!

JUSTE!! ja har tränat idag med! har inte tränat på typ 2 veckor för de har varit så otroligt mycket plugg. Ida pushade en aning iaf, om de inte vore för henne skulle ja nog suttit hemma xD så Hurra för ida :)

Dagens hjälte!


9 timmar på samma stol...

Idag har det varit pluggpluggplugg! dvs historiaprov imorn ... Emma kom till mig vid 2 då vi började pluggandet. ;) hon gick hem vid 5 men jag satt kvar på samma plats tills klockan var 11. Jag lyfte på rumpan en gång och bytte stol när vi skulle äta, sen ett toabesök eller två :D WIEE!!

Fredagsröj ;D

Jag var ensam hemma så jag bjöd dit Frida och Ida för att äta middag :D Vi lagade tacos och de va helmys ;D Marika kom lite senare och efter det kom lars :)

Lite bilder från kvällen ;D


Iskall

Alltså, jag fryser hela tiden!! Kan det snälla bli varmt i skolan för det första och hemma med! jag har elementet på varmaste men de är ändå kallt som stryk!! Damp -.-

Ska iväg till keyboarden vid 5 och efter det direkt hem till emma för att plugga.. sen hem till det tomma huset :/ .. eller aah, man får väl se till att träffa lars kanske :D

EMMA ÄR SNYGG!


Vad har hänt idag, jo..

Skola från 08.20 till 15.45, sen va det hemfärd. När ja kom hem åkte jag med pappa och miccan så jag kunde köpa middag eftersom ingen är hemma som vanligt men det är lugnt :) Det blev kycklingsoppa med kyckling och paprika i :D och baguett *dreggel* gott belv de iaf :)
Sen har jag bara pluggat hela dagen! Kemi kemi kemi!! och jag förstår till och med, det är det som är så coolt! Det ahr liksom aldrig riktigt varit min grej, inte för att det är det bara för att jag kan ett antal uppgifter... lite stolt kan man ju få vara iaf :D
Sen har ja suttit och försökt lära mig stycket jag skulle på keyboarden med som jag har imorn för jag har inte övat nåt eftersom den har vart hos mamma så vi hämtade den idag xD dagen innan ja ska dit... duktigt johanna!

Nu ska ja nog ta en dusch och sen kommer lars lite senare och gör mig sällskap :)

^^, 

Sista dagen på helgen

Jahapp, då va helgen snart över, men bra har den vart :D bästa helgen på länge då det verkligen har hänt nåt !!
Idag gick vi upp vid 11 eftersom lars skulle till sin farmor och farfar. När klockan var 2 kom pappa hem och vid kvart i 3 åkte vi hem till Ulrika för att hämta henne och hennes döttrar för att gå på visning till ett hus :D Det var jättefint, men de vill inte flytta ihop ännu + att jag går i skolan här så pappa vill helst vänta tills jag har tagit körkort så ja kan åka dit med bil och slipper be om skjuts hela tiden eftersom stället ligger i danderyd.. 1 timme till skolan liksom.. :/ Aja de blir nog bra :) inget är bestämt så..

Vid 6tiden kom lars och hans pappa och hämtade upp mig och vi åkte till honom :) Vi mös hela kvällen och kollade på heroes :D hihi !! Nu ska vi troligen kolla på ett till och jag ska äta mina kakor hehe! ;)

Imorn blir det middag hemma hos Ulrika och vi ska gå på visningen till samma hus igen för miccan vill se det :) Det ligger bara 5 minuter från där ulrika bor så de e lugnt :)

Nu ska ja hoppa i säng :D Godnatt!!

Party all night long!

Va på maskerad/tjejmiddag hos ida :D Det blev verkligen lyckat, alla va utklädda till olika saker, varav jag var cowboy ;D Vi åt hamburgare och shakade as hela kvällen :D De va askul!!
Innan hennes päron kom hem åkte vi till en av tottes kompisar vid namn jonte. Efter det åkte jag och ida till henne där jag stannade en liten stund bara. Skulle hoppa på bussen och träffa lars :D 
När vi kom hem la vi oss i soffan och kollade på tv.... kl 8 imorse väcker lars mig och det visar sig att vi råkade somna xD Sen gick vi upp och la oss :)  

Nu ska ja vänta på att pappa kommer hem och sen vid 3 ska vi åka och kolla på ett hus :D Kanske ska lägga in lite bilder från kvällen med ;)


Tjejkväll

Tjejkväll igen med Mina, Arazo och Emma :D !!
Emma kom lite tidigare till mig och hjälpte mig med maten (tacos <3) sen vid 8 tiden kom arazo och mina :) Vi åt och pratade hela kvällen, de blev inte så mycket drickande :P Sen vid 12-1 bestämde vi oss för att ta en tur ner på stan så vi tog bussen till väsby centrum av en viss anledning ;) Sen var det meningen att vi skulle fortsätta till donken men det hann vi inte med innan sista bussen gick :/

Träffade lars på bussen och han följde med hem eftersom han inte hade några nycklar hem till sig. Lars va väldigt trött så han gick och la sig på en gång. Jag mina och arazo satt uppe till 4 och pratade :D

Kvällen var myspys!! <3


   

Cheeseburgare och McFlurry

Kvällen har kort sagt gått upp och ner men nu är allt frid och fröjd :D Inte minns för att lars ska komma sen utan även för att miccan och otto köpte en mcflurry och en cheeseburgare till mig :D WOHO

Wie!

Äntligen är min älskade mobil tillbaka!! :D Nu har du varit inlämnad 3 gånger på ett år.. Samsung U600, du är fin men inte så tekniskt begåvad :/ men jag älskar dig iaf för du är så söt <3

Hoppas du är helt frisk nu så jag slipper vara utan dig något mer !


Hata uppstigningar...

Det finns fan inget värre än att gå upp tidigt på morgonen, speciellt inte när han som sover bredvid inte behöver gå upp och ser hur han njuter av att ligga kvar! Avundsjuk är vad jag blir och det suger ! 

Imorn blir det inte heller sovmorgon, noppe.. minns inte när ja börjar men de är innan 9 nån gång iaf, blöää!
Sen har vi redovisning om Antikens Grekland med.. vi får väl se hur de går haha :) Spännande blir det...
Nu spelas Imagine all the people och ja är inte riktigt på humör för att lyssna på den så nu ska ja byta låt :D Stop and stare är mycket bättre ;)

Nu ska ja invänta lars i 2 timmar :)

PUSS och PET


Mjaau

Ska träna snart, kl 7 :) sen förhoppningsvis till lars eftersom ja inte börjar förrän halv 11 imorn :D:D:D YAY!!

Nu ska ja nog plugga lite .. bajs :(


RSS 2.0