wellwell

Pizzan va sådär, men det hade mest med vitlökssåsen att göra som inte va god. Med våran vitlökssås skulle det  blivit en lyxmåltid!!
aja, idag ere chillpill fram till 4 då pappa ska hämta mig för jobb. WOWO vill helst bara ligga hemma idag - nu ska ja och ellin fortsätta kolla shrek!

Väntar på pizzaaaaaa

Nu har jag precis beställt pizza på onlinepizza.se :D har aldrig gjort det förut men jag är desperat just nu!!! Ingen är hemma och vi har ingen mat, eller aah, den mat vi har ligger i frysen och jag orkar inte vara kreativ och koka ihop nåt...

MONTAGE

Igår var det premiär för klubben Montage (gamla mango). Hela kvällen blev asbra!! emma kom till mig vid 4 då vi käkade blodpudding, fixade oss och drack vin hehe ;D kl 7 tog vi bussen mot stan och träffade hanna och filippa helt plötsligt :D vi skulle in och möta agge, henke och palmi för att sen dra till nivå och föra, så hanna och filippa hakade på oss :) vi kom till montage vid 10 och de va aslång kö!! vi trängde oss lite fint hehe (a) men vi hade ju skrivit upp oss på listan men fick betala ändå :( bajs bajs bajs.. aja de va de värt iaf :D Vakterna va helt stressade och hade inget tålamod, dem dampade sönder HAHA! "BACKA!! BACKA SA JA! BACKA NU FÖR I HELVETE!!!" ingen backar hahahha xD kan dem lära sig att hantera sånna här situationer.. de va inte ens suuuuupermycket folk.
Aja, väl inne på klubben va de verkligen askul!! De va i stort sätt bara folk man kände vilket I looooove :D
Jag, Cassey och Emma tog nattbussen hem halv 5 så jag var hemma vid halv 6 ;)
Sammanfattning av kvällen: SÅ JÄVLA NAJS!! <3

GE MIG HELG!

ååååh ja längtar så sjukt mycket till helgen! Speciellt fredag eftersom vi ska till premiären på Montage :D Innan vi drar dit ska jag och emma ha romantisk middag hos mig *blodpudding* ;D "OOHOOH VA ÄCKLGT!!!" nej, det är bäst <3

CGs för hela slanten

I helgen har jag jobbat och inte minst vart på personalfest!! Jag och Paula åkte in efter jobbet. När vi kom dit var alla på sitt bästa humör kan man säga ;D hahaha, senare på kvällen drog vi till Ambassadeur vilket va askul!! Alla var helt crazy och ingen brydde sig om nåt hahaha!! Jobbade dock dagen efter med Paula och Johanna L men de va de värt :D
Nästa personalfest ska jag vara imun mot att jobba eftersom ja nu jobbat två personalfester i rad samt nyårsdagen. Tycker jag förtjänar att vara ledig nästa hahaha!
Har inga bilder från personalfesten så de får bli en bild på mig och festen ;D dvs. Emma

Jag kan bära JEAM med mitt lillfinger

Om en sådär 30 minuter bär det iväg ner till sats med emma ;P först ska vi gymma och sen blire AFRICADANCE oh oh !!
Sen blire till att dra hem snabbt som tusan och duscha och gör sig i ordning för en helkväll med JEAM :D
Jag efter träningen..
TTTASTY TASTY

NAPA HERE WE COME!!!!

6 augusti då drar vi!! 2 hela veckor :D:D:D  VI =

Emma Norén


Filippa Bärve


Hanna Ackeberg


Cassey Rodriguez


Agnes Borg


Johanna Niklasson


Josefin Hansson


SIST MEN INTE MINST.....

Johanna Nordqvist OOH OOOH


tjingaliing

nu ska jag baka pizza! SEE YALL LAAATEEEEER OOH OOH

Full rulle

Dagarna bara sveper förbi numera!
I går satt jag kvar i skolan i 2 timmar eftersom ja skulle ha körlektion så de va inte värt att åka hem. Jag hade dock alla mitt plugg hemma så ja kunde inte göra någon nytta heller.. :/ aja, ja hade dubbellektion så den va inte slut förrän vid halv 5. Sen kommer ja hem vid 5 och hinner endast äta och plugga i en halvtimme för sen måste ja ta bussen ner till bilskolan igen för ja har teorilektion i 1,5h... när ja kom hem därifrån vare till att plugga igen!
Idag åkte ja hem efter skolan och hann va hemma och plugga i ca 1,5 timme för sen skulle ja åka till jobbet för att ha ett litet möte typ.. aja, sen efter de skulle ja ta mig hem igen och va inte hemma förrän typ 9 och då skulle ja äta, gå igenom plugg med emma och sen promenera med danne.
Nu är jag hemma igen och ska sova :) PUUUUUUUUSS

Shoppingabstinens..

Lönen kommer inte förrän om jättelång tid och jag vill handla! men ja kan inte göra de heller för ja måste spara alla mina pengar om ja ska ha råd med resa.. åååh så jäkla typiskt!
idag har jag iaf vart i skolan och inte gjort speciellt mycket eftersom våra lektioner inte hade så mycket att erbjuda haha.. sen drog jag och emma till ungdomsmottagningen men de va helt i onödan så vi ska dit imorn igen hahha.. aja. Sen satt vi i en soffa utanför deichmans sko. Emma åt keso och banan, och jag väntade tills bussen skulle gå. När ja kom hem har ja bara pluggat.. DUKTIG JOHANNA!!!

Yabadabadooo

Idag åkte ja från pappa så ja va hemma vid 1-halv 2 då ja gick ut med hunden sen med emma haha. Vi gick till ludde i odenslunda för att emma skulle låna hans OC filmer :) Han hade tatuerat sig med, igår. Den va jättefin, en text han skrivit själv inuti en spiral :)
DAGENS LÅT: WALKING IN MEMPHIS <3 DANSA EMMA DANSA!!!!!

knaase

sitter hemma i soffan i min mysiga morgonrock :D har jobbat ikväll och innan de va ja inne i stan med emma och cassey :) imorn är jag ledig vilket ska bli oerhört skönt!! jag ska nog träna om det blir som jag tänkt mig sen umgås med bebbe! vi får se vad vi hittar på om vi drar ut eller stannar inomhus hehehe! VAD TROR NI ???
skoja, sånt skriver endast dem med läsare ;D


JAG OCH BEBBE ÄR UTE OCH KÖR


TAGGA


Ayia Napa vs. Alanya

Jävligt segt vare att stiga upp idag vill ja lova! Började 09.50. Efter skolan hade jag körlektion i 2 timmar sen mötte ja upp hanna filippa emma och cassey i centrum för att diskutera resa i sommar.. vi är inne på ayia napa eller alanya.. det finns positiva och negativa saker om båda samt att vi inte kan komma överrens hahaha.. ja emma och cassey ska iaf åka in på fredag till resebyråer och kolla läget ;P
nu kanske ja ska ta mig i kragen och göra lite plugg.. KANSKE

sista terminen nu kör vi

ELLER INTE HEHEH!! är så skoltrött bajs bajs bajs.. Igår blev de till att jobba direkt efter skolan och ikväll ska ja på teorikurs mellan halv 7 och 8. Är inte speciellt taggad på att gå ut. Hade converse på mig idag (dumt jag vet) så när ja kom hem kunde ja typ inte röra mina tår helt seriöst hahaha..
sen måste jag bara säga att jag har väldigt kul när jag är med emma.. ;)

Avatar ooooooh Avatar

Igår kväll blev det bio med emma, arvid, oliver och alex :) Bion började 22.45 eftersom de va den enda som de fanns kvar platser till då vi såg den i 3D haha yeaah. Vi åkte in vid 9 och satt på en pub i närheten ett tag sen blev det MOVIETIME! Den va 2h och 40 minuter men se på fan ja höll mig vaken! Det ryktas om att Alex slumrade till en snabbis men har ingen säker fakta...
Den var iaf jättebra, bättre än jag trodde faktiskt! till och med emma (som vanligtvis.. eller aah aldrig gillar ovärkliga filmer) tyckte att den var väldigt bra :O sug på den karamellen!


Jag tror jag ska bli en avatar när jag blir stor, det verkar rätt coolt..

me and my homies at night


Bilder från fredags


Ellin Bobbie Nordqvist


dagen efter

Gårdagen blev grym förutom att mer än hälften av oss tjejer försvann hahaha!
Det började hemma hos emma med lite snittar, kycklingspett och pastasallad (som va asgot, ska fråga mamma Anita om receptet) Vi drog inte vid halv 10 eftersom vi va tvugna att vara där innan 11. När vi kommer in är det typ tomt, men de kom mer folk senare. Dock kändes det inte som att de va mycket folk där alls eftersom lokalen var så pass stor, är van vid trångt utrymme haha.
Vi var 15 tjejer som åkte in men när vi skulle åka hem var vi bara 5 st kvar dvs. jag emma cassey matilda och ida hahaha. Några hade blivit utslängda och andra dragit vidare..
Vi drog hem vid halv 3. Delade taxi med oke, emma och oliver. Emma och oke sov som stockar, jag satt och pratade med chauffören och oliver satt och fnittrade i baksätet haha.
Imorse vaknade jag vid 8 av att jag inte kunde andas och såklart har jag inget papper vid sängen.. är alltså tvungen att gå upp för att snyta mig. Mamma är vaken och säger åt mig att ta en shot för jag låter så hemskt.. ja blir lite förvånad tills jag fattar att hon menar hostmedicin!! Jag dricker även typ 2 vattenflaskor på en gång (helt uttorkad). Jag vaknar igen vid 10 av att min mage värker så in i helvete av hunger så då är jag tvungen att gå upp igen för att få i mig nåt, vilket blev oboy och lite yoghurt. Till sist vaknade jag igen strax efter 1 och va tvungen att gå ut med hunden haha :P sen gick jag till emma för att hämta min dator.. måste plugga idag! har inte börjat ännu men ska snart !!
PUUUUUSSSS

NU ERE FEKKE BROOOOOR


Vi börjar dagens firande av Emma och Cassey med en fin video :)


life is a circus

FIRA CASSEY OCH EMMA TILLS DE PALLAR AV STOLEN!! står det på morgondagens schema :) kläder och sånt är fortfarande ett frågetecken vilket det nästan alltid är ända tills man bestämmer sig för att ta den där gamla vanliga än en gång..


Heldag med min gamla bästis

Jag drog till emma vid 4 eftersom jag inte pallade göra ett skit innan dess.. plus att värmen i vår lägenhet är cp.. de va 17 grader .... inte riktigt den normala temperaturen om jag får säga det själv! Det finns inte heller något som gör mig så otaggad som kyla! när jag fryser känner jag mig typ handikappad..
Hon blev väldigt glad för sin present vilket var att jag ska bjuda henne på en valfri musikal :D Det blev tacos till middag och leka med hästar efter middagen hahaha.. emmas brors flickväns dotter som är 3 år ville leka med mig och emma så vi lekte med hästar tills dem åkte hem hahaha! Den lilla ungen var riktigt härlig, när jag fick sms och skulle skicka tillbaka blev hon irriterd och sa ungefär såhär "Vi ska leka nu, nu ska vi leka, sluta nu vi ska leka" irritationen i rösten blev allt starkare ju fler sms jag svarar på så till slut låter det såhär "NU SKA VI LEKA OCH INTE RINGA MERA" hahha, så då va det bara att lägga bort mobilen och engagera sig i leken!!
Resten av kvällen bestod av film och bara ligga och slappa i emmas stökiga rum haha.. Det va så oerhört skönt att bara slappa sönder för en gångs skull, det behövdes verkligen.
När klockan blev 12 bestämde jag mig för att dra mig hemåt.. och det första jag gör nät jag kommer ut är att halka runt på världens största isfläck och landa på rumpan haha helt plötsligt hade jag himlen och stjärnorna framför ögonen! 8) Skulle velat ha det på film, det var en riktig SparkaMedBenenOchViftaMedHändernaOchLandaPåRumpan-halkning!
Nu ska ja fortsätta kolla på desperate housewives :D
PUSSGODNATTPUSS

Makaroner och barnkalas

Igår efter jobbet skjutsade pappa hem mig till emma och jag fixade mig där innan vi drog till dajje ;D Kvällen blev verkligen askul!!!!! Vi somnade nog runt halv 9 - 9 imorse men jag vaknade vid halv 11 igen av att de va så jävla varmt. Jag, elin och agge låg ju i dajjes 90 säng så de blev rätt lökigt hahaha.
Jag gick upp iaf medan alla andra sov som små grisar, sen började jag röja i köket.. kände att jag ville dra hem för att duscha och så men innan jag gick röjde jag lite :)
En sak jag har tänkt på är att det alltid finns rester av makaroner och mackor dagen efter. Det är alltid någon jäkel som lagar sig lite mat hahaha. Det är helt förståeligt, men hur kommer det sig att det i stort sätt alltid är makaroner?
Lätt att laga samt att man knappt behöver tugga kanske?
Idag fyller emma min bästaste bästis år :D hela 19 kanoner!!!  Vad hon ska få av mig tänker jag inte säga för hon har inte fått det ännu hihihi ^^,
Ikväll funderar vi på att åka till kista och kolla bio om vi hittar några anhängare haha.. sen blir det nog middag hemma hos emma för min del ;D
Nu känner jag att jag måste snyta mig innan jag snorar ner datorn :D
GRATTIS GULLET PLUTTI SNUTT FIS! <3<3

<3


GodisMONSTER

Jag äter godis så ja kommer inte orka middagen hihihi

Nyår


VARFÖR SKA DET VARA SÅ JÄVLA SVÅRT ATT LADDA UPP BILDER!?

-.-

äntligen sovmorgon..

Nu har jag jobbat 7 dagar av 9 vilket tar en del på krafterna.. men imorn är jag ledig och det ska bli så jäääävla skönt!!!!!
Ska dock va hundvakt imorn så de blir inte till att flänga runt haha.. ska nog sitta hemma och mysa i soffan med en film <3
CASSEY FYLLER ÅR MED! pusspusspuss på henne

LYCKADE NYÅR!

Nyåret spenderades i norrtälje och blev asbra!! Pojkarna hämtade upp oss vid 2 och när vi väl kom fram va de bara att köra hela natten lång !!! När klockan var ungefär halv 6 bestämde jag mig för att sova då ja skulle upp halv 9 dagen efter och bli hämtad av min taxi som skulle ta mig till jobbet haha. Dock blev det inget sova för min del då musiken dunkade i väggarna tills halv 8 då resten kommer in och trängs i sängen HAHA.. ja sov väl en 45 minuter.. men de va de värt ;D
Bästa dagen på jobbet dessutom! REKORD WOWOWO!

Bilder kommer förmodligen imorn ;D

En bild från amanda!


RSS 2.0