Torsdag

Varför ja inte skrivit om magaluf har jag en förklaring till... det är så att ja skrev en massa men sen försvann det och sparades inte och jag är så lat och orkar därför inte skriva om allt så då får det va!

Igår på dagen så tog jag en prominix med maria.. vi va ute typ 1,5h :O oj.. sen kom pappa och hämtade mig för ja skulle jobba 17-21.. vi va bara 2 st på jobbet och de va sjukt mycket folk mellan 6-8.. om vi säger såhär.. en beställning kom kl 19.01... den pizzan kom in i ugnen 19.39.. japp, så mycket hade vi att göra.. jobbigt men tiden gick fort iaf

Sov hos pappa så va där imorse, farmor och farfar va på besök med så ja umgicks med dem.. och solade lite såklart haha, det är bara så jävla rastlöst så tillslut pallade ja inte mer och gick in och glodde på tv .. suck på mig men aah..
körde till mamma sen, gick väldigt bra faktiskt :) krockade inte hehe.. och nu sitter ja här.. mm glor på tv som vanligt :D väldigt kul.. eller inte


imorn blir det till att jobba igen, 17-21 sen kanske det blir utgång eftersom bästaste arazo fyller år :D wiie :D  


SAKNAR JEAM! KAN MINA OCH EMMA KOMMA HEM!


MIDSOMMAR

De här året satt jag iaf inte ensam hemma ! Arazo kom till mig vid 7 kanske så gjorde vi oss i ordning och så :P sen blev det lite allt möjligt! Snurrade runt i fresta haha ! och Arazo, var fan tog du vägen? ;O

de va en bra midsommar iaf! förutom vädret som kan suga getballe..

!!!!!!!!

BARA FÖR ATT JAG ÅKER TILL MAGALUF IMORN! SUG PÅ DEN KARAMELLEN!

sakna mig :D ...

Söndag

Vaknade 9 imorse.. inte själv då. lovat mamma att följa med henne till jobbet och stå och dela ut rabattkuponger till hennes butik :)ja fick ett nummer insmugglat i handen en gång hahahahaha men han va mes.. så han går bort x)
Åkte till pappa sen och hämtade lite grejer till resan som jag absolut inte kan förstå är på tisdag!!!!! :D käkade där med och sen fick jag köra hem vilket gick väldigt bra faktiskt! när ja kom innanför dörrenr ringde fredrik så träffade han en snabbis sen blev de soffan fan! ska nog slå på en filmus nu och aah.. somna till den? 
matteprov imorn, kommer gå åt.. PIIIIIIIP! men jag är glad ändå..   

  

SLUTskiva

Yes, de va igår det..
Efter jag och miccan kollat på utspringet drog vi hem till våran far. Käkade där och så innan jag drog till emma vid 7. Emma jag Casey Filippa och Mina drog hem till Benny och förade lite med lite annat folk, väldigt trevligt! Sen drog vi ner till fabben där skivan höll hus och fick stå och köa i typ 1-1,5h :O ja tycker iaf att folk med biljett borde få företräde! lite cred borde man ju få för man vart ute i god tid och köpt biljett.. -.-
Vi stannade där tills det stängde vid 3 sen drog jag emma cassey filippa claes micke och jonnie hem till jonnie där vi stannade hela natten haha.. fick gå hem eftersom han bor ute i skogen -.- en timme av min dyrbara sömn gick till promenad! sov 2 timmar och nu är ja pigg.. kommer säkert somna 4 eller nåt idag!


Sammanställt va de en bra kväll!


Toppendag med regn

Va i skolan hela dagen .. inte för att vi gjorde så mycket idag heller men aa.. efter skolan åkte jag och emma hem till henne en snabbis och sen in till stan. Hon köpte lite grejer och sen gick vi på bio :) miccan och otto som vi skulle gå med satt fast i bilkö så de hann inte in xD HAHA syynd!

vi såg BAKSMÄLLAN asså en så sjukt kul film! de går knappt att beskriva HAHAHHA rekommenderar absoluut!! SE DEN


Önskdag..

Onsdag idag ja.. Hade bara en lektion idag vilket va matte.. gjorde inte så mycket där heller så dagen va rätt onödig faktiskt. Ida kom hem till mig ett tag och vi mötte upp claes och fredrik och hämtade upp emmsi.. sen följde vi me dem och mötte upp lite annat härligt folk när dem skulle spraya lakan till flaken. 
härligt med chillkväll

Kolmården

Igår va jag på kolmården med mamma, miccan, fredrik, hans pojkar och hans föräldrar. Det va väldigt mysigt och toppenväder :D gud va sugen ja blev på glass nu.. hmm ..


RSS 2.0