Nytt år en en gång..

Japp, nyårsafton idag, jag tycker dock at det är aningen överskattat men men, vad gör man :D Jag har åtminstone en otoligt fin nyårsoutfit som jag fått av lars skulle man kunna säga (a)

För min del blir det middag hemma hos pappa och sen drar jag vidare till Camille där lars är :) Sen efter det får vi se vad som väntar, så länge som jag får vara med min älskling bryr jag mig inte om var vi är <3

GOTT NYTT ÅR ALLIHOPA!


Hemma!

Kom hem igår kväll från sälen. Jag, Lars, Miccan och Otto åkte tåg och buss hem.
Hela resan har varit jättebra! Vädret har varit toppen och skidåkandet har gått galant :D I torsdags åkte vi och resan gick bra :) vi kom fram vid 8-tiden och då fick vi käk :D Sen blev det lite mys på kvällen bara. Fredag, upp tidigt och iväg till backen! åkte hela dagen och sen hem och chilla sönder :P Lars Guitar hero var väldigt populärt det vill jag lova hahaha :P

Lördag upp tidigt igen och ut till backen, Skidor hela dagen hej och hå och sen hem och cilla/packa :)

På söndagen fick jag lars miccan och otto skjuts av pappa till ett badhus bredvid busshållsplatsen så vi slapp stå ute och vänta på bussen i X antal timmar för vi skulle lämna stugan vid 12 :P Så vi badade och sen gick vi och käkade på en resturang :P Sen blev det hemgång :P



Stugan


Hej då!

Nu drar jag och lars till SÄLEN!!! kommer hem på söndag ;)

JULAFTON!!

Japp! julafton idag, dagen alla väntar på under julen? 24 timmar senare är den slut och då dröjer det ännu ett år innan den kommer igen ..

Idag har jag iaf inte gjort mycket ännu :D jag vaknade och mamma och mormor och morfar gör som dem alltid gjort, av tradition, lägger ett paket eller nåt liknande under sängen :P så idag blev det en tidning och godis :D:D:D !!

Mamma, mormor och morfar är nere på hennes jobb för dem ska på synundersökning men dem kommer nog hem snart :)

ÅÅH!! jag mötte lars för han skulle lämna lite julklappar och ja skulle öppna en då på en gång! och va de inte dem finaste underbaraste röda skorna som ja ville ha!! JOOOOO!!! IIIH HELT GLAD :D:D:D:D:D:D!! BÄSTA! 



Vid halv 3 ska vi åka och hämta miccan som jobbar till 2 och sen hem till Fredrik där der blir julmat och mys :D sen när vi åker hem hämtar vi upp lars och har julklappsutdelning :) 

GOD JUL OCH GOTT NYTT ÅR!!


2008

Det här året har varit väldigt upp och ner, både bra och dåliga saker har hänt. Vi har förlorat nära och kära samtidigt som vi hittat tillbaka till kärleken. Livet är inte slut ännu och det kommer fortsätta att gå upp och ner i banor. Vi kan inte heller påverka framtiden så mycket som vi skulle vilja, beslut är svåra att ta och ett litet beslut kan påverka hela livet. Jag hoppas innerligt att 2009 kommer att bli ett år med mer uppgångar än nedgångar vilket det varit ganska fullt av det här året.


Ett ljus för alla som misst någon i år



God jul och Gott nytt åt!


God morgon

Vaknade för ungefär en timme sen och funderar nu på att käka lite frulle... hmm, kanske de.. jo ja tror ja gör de när jag är klar med det här :D
mormor och morfar kommer senare idag, vet inte riktigt när men det blir en överraskning! ska även slå inte de sista julklaparna och klä granen ikväll om ja inte minns fel :D

lars som hos mig inatt men han började jobba kl 9 så han va uppe med tuppen vilket inte jag var xD ja sov som en stock! vi får se om vi ses ikväll men hoppas kan jag ju alltid :$

japp, då ere slut på de här inlägget vilket betyder........... MAT!
'
hejdå

ÄNTLIGEN SPIKAT!!


Vilket tjaffs

om denna resa!! hur svårt kan det vara att veta om man ska med eller inte!.. asså ja säger bara.. tjejer tjejer tjejer, vi är för jobbiga!
Det lär blir typ endast jag ida emma och frida som kommer iväg till magaluf efter allt om och men ...

Hoppas det blir hotellet ros del mar, men om mer än helften hoppar av och drar till Grekland istället lär det inte bli det för då måste vi avboka 2 rum och detblir dyrare för oss.. japp, strul för alla..

Ros del mar



Borde skriva oftare..

Man ska skriva när det händer nåt speceillt, och det har det gjort den här veckan men jag har ju ingen tid :O aja jag får dra alltsammans nu då :)

Miccan har tagit körkort för det första ! väldigt skoj, och det ska utnyttjas heheheh 8)

Kemislutprovet är klart.. de gick väl sådär xD haha men men, det får gå som det går!! ja va helt glad eftersom vi inte har nån mer kemi ever!! men då kommer glädjedödaren emma och säger att vi ska läsa ett kapitel efter jul med.. -.- skitunge!

Hade även matteprov idag, vilket var det sista provet innan lovet!! WIIE! :D:D:D:D:D:D det gick även såååå bra!! okej ja vet inte vad ja fick men det kändes otroligt bra! får se efter lovet hur det gick då vi även får träffa våran nya mattelärare malin... sen blire ny sam-, internationella- och historialärare med eftersom daniel ska sluta.. och barn ska han med ha  :)

Miccan fyller år idag så vi har firat henne och bara myst hemma :) imorn har vi en debatt som ja inte kan nåt av, och en redovisning som ja inte gjort för jag, dum som jag är, tar med skrivblocket men glömmer själva boken .. -.- får göra det på svenskan när vi kollar på film.. blöä på mig!


Skansen

Va på skansens julmarknad idag, de va mysigt men det blev kallt ganska snabbt eftersom jag är så dum och tar ett par "ickevinterskor" men men , vad gör man :)


Det enda som är bra med vintern är julen och att det är ett helt år kvar tills den kommer igen!


Rump-paj

Historieprov idag... gick... sådär... typ... inge... bra.......

Gick hem direkt efter eftersom ja mådde pyton.. nu ska ja vila framför tvn :)

Fundera mera

Jag och mamma sitter ju som sagt här vid tvn och chillar lite... vi zappar lite bland kanalerna och nobellmiddagen dyker upp och där sitter en massa fint folk som ser ut att ha hur tråkigt som hellst.. och ja menar, dem får ju inte bestämma var dem ska sitta utan blir placerade... vad pratar dem om egentligen? vädret? .. så får man se prinsessan madeleine som sitter bredvid en gammal kises kvinna som sitter och pratar på.. vad pratar dem om tros? kanske vad dem ska göra i helgen eller till sommaren? vad dem har för planer inför julen... pratar dem om norlama saker som vi gör?

hmm.. det är frågan! 


dem ser inte direkt ut att ha speciellt kul det kan ja tala om  xD haha

+ att nu har min varma chokladmjölk kallnat :(

Skolsjuk?

Vaknade med ett febermående + halsont.. gick till skolan iaf för jag har inte råd att missa nåt. Jag struntade i gympan och åkte hem för att plugga historia.. satt i 4,5 h i sträck men ändå har inget fastnat, aja jag får göra mitt bästa..

Nu sitter jag med en kopp varm choklad i soffan med mamma och saknar min lars! <3



Pepparkaksbakning

Jag mamma miccan och lars drog hem till fredrik för att baka pepparkakor, då det bara var jag miccan och lars som bakade.. fast lars tröttnade rätt snabbt ;) haha


Sitter och väntar på lars i natten


Julklappsshopping

Idag blev jag väckt av miccan vid halv 10... vi tog bussen som gick halv 11 in till stan för att köpa resten av julklapparna! :D
Nu är alltså alla julklappar klara WIIE!!  .. och pengarna slut..

Julklappar till:
Mamma: KLAR
Pappa och Ulrika: KLAR
Barnen: KLAR
Miccan: KLAR
Lars: KLAR

vem vet, kanske hittar nåt mer kul eftersom jag har nån hundralapp kvar xD

Jag har bara en födelsedagspresent som jag ska köpa till miccan eftersom hon fyller år den 17 december, en vecka innan jul.. det är ju en bra tid att lägga sin födelsedag på.. icke sa nicke..


Tjejmiddag hos Marika

Och det blev väldigt lyckat med tårta och allt :D Jag drog hem vid 12slaget efter att vi sjungit för marika i regnet ;D


-

Jag älskar dig och vill inte ha någon annan! Varför är det så svårt att inse?


Onsdag

Sitter här och kollar resor till sommaren :D nu är det förhoppningsvis bestämmt! Magaluf here we come! och dem som inte vill åka till Magaluf får fixa sig en annan resa för nu är vi i majoritet på det iaf :)



Det kommer troligen bli
Jag, Emma, Ida, Daniella, Elin, Maria, Olivia och Johanna B :)  åååh de ska bli så kul :D

Träning ikväll med kl 8! hepp hepp, ja måste fan ta tag i det här, men skolan kör slut på mig :O ja pallar fan inte träna haha xD
Efter träningen blir det att åka hem till lars :D Jag börjar nämligen 11.55 imorn eftersom ja varken har svenska eller historia, så det blir sovmorgon :D Fredagen blir med sovmorgon eftersom vi är klara med fysiken :D:D:D:D:D:D Fick G i slutbetyg i fysik förresten, och nu är det kemi som står på tur... 

Nu ska jag göra lite sammhällsfrågor som vi har till imorgon ;P


Bye bye!! 


RSS 2.0