malmö dag 2

jag och amanda kom fram igår vid kl 6 efter en 10 timmars bussresa! det gick bra iaf, vi satt och halvsov nästan hela vägen och lyssnade på musica. Jag såg även en död ko :O den låg bakom en lada eller nåt! helt sjukt..
när vi kom fram mötte andre oss och vi åkte hem till han där han och chrille hade fixat mat :) på kvällen drog vi ut på krogen och mötte upp emma och fredrik där :D oj  va kul de va att se henne igen!! <3
idag vaknade vi vid halv 1 och de va direkt mot paintballen! hann inte ens äta frukost haha.. de va kul men läskigt xD ja och amanda höll oss i bakre delen av spelplanen haha emma va i andra laget men henne såg vi inte en enda gång så hon va nog inte heller så på i spelet haha.. amanda lyckades att inte bli träffad en enda gång men de blev jag haha suck.. gjorde ont :(
efter det drog vi till donken och käkade, ikväll blir det bio, vi ska se Year One! hoppas den är bra, men ja har sån dålig humor så ja lär tycka den är kul haha. sen efter det blir det nog hem till andre med alla :)


Tjingaling väsby!

Imorn är det avfärd mot Malmö! Amanda kommer och hämtar upp mig vid 7 imorn.. tidigt tidigt ja vet ! de kommer bli en kamp.. har packat klart i stort sätt allt nu iaf, har säkert glömt nåt haha :P

idag va ja och hyrde film samt köpte lite gott till kvällen till mig och mamma :) de blev tacos och massa mys! kände att ja behövde det :P under dagen har ja vart me fredrik och darius och även tvättat lite (duktig johanna) .. 

Vi ses på söndag!! :D eller de gör vi inte alls för ja ska bo hos papi i danderyd hela nästa vecka, kommer till väsby på fredag när mamma kommer hem :) men ja lär hamna i väsby iaf.. 

ser fram emot en 8 timmars bussresa!!
BYEBYE 

Inte lätt att välja inte...

vill gärna va hos pappa men jag har mitt liv hos mamma i väsby.. de e tråkigt på ett sätt för ja vill spendera tid med pappa och ulrika men ja menar.. på senare tid när ja jobbat massa och verkligen bott här då har de varit bortresta, och när de kommer hem är jag ledig och vill gärna va i väsby, men då tycker pappa att ja kan spendera tid med dem här eftersom det här är mitt hem också.. jag vet att det är mitt hem, men de känns inte som hemma på samma sätt som det gör i väsby där ja har alla mina vänner och kan allt utan och innan.
ja vill inte att pappa ska bli ledsen heller eftersom ja vet att han vill att ja ska bo här och han vill träffa mig, men eftersom ja inte har några vänner här.. (och hur lätt är det att skaffa sig?) när ja kommer hem från malmö på söndag ska ja bo hos pappa hela veckan eftersom mamma är bortrest så de tyckte han va en bra ide och han säger att han skjutsar mig gärna fram och tillbaka till väsby.. men de blir fan jobbigt för mig och dem när vi måste planera hela tiden när ja ska dit och hem.. de kommer bli helsnurrigt så de skulle inte förvåna mig om ja sover hos mamma några dagar där iaf..
pappa verkar inte förstå de där med att vara i väsby under kvällen eller så.. han tycker att .. ja men vadå du kan väl sova här inatt.. de handlar inte om att ja missar en fest eller nåt, bara känslan av att kunna umgås med folk, ta en kvällsprommenad eller kolla på film med några vad som hellst. den känslan som ja inte har här i danderyd.. :/  

aja, idag ska ja iaf åka till väby, vill hinna träffa mamma innan ja åker för ja kommer inte se henne på typ 2 veckor sen.. :( pappa kommer ja hinna träffa massa nästa vecka iaf så :)

Fattig en månad till då

Jag som trodde att jag skulle få lön idag.. men nej nej, för tydligen räknas det inte efter den 20e när ja jobbade juni.. de som ja jobbade i juni var alltså efter den 20e och då får ja de e augusti. okej, ja kommer troligtvis få feta lönen i augusti för ja jobbat satan hela juli.. MEN johanna har 19 kr på sitt konto och hon åker till malmö på onsdag! johanna måste låna pengar av papsen haha <3 de värsa kommer ju då va att ja måste betala tillbaka en massa av lönen ja får sen, men men jag måste ju leva nu med!

imorn ska ja jobba och på söndag, långpanna dvs. hela dagen, 11-21 :D yay! dagarna går väldigt fort iaf sen tjänar ja fiina stålar för de e helg hehe ;D kan dock inte sluta tänka på att vi ska hämta Ellin om 2 veckor :D:D:D:D:D de e va hon ska heta vår underbara vovve! <3 på min födelsedag blir det så den 9e :) längtar nåt så sjuukt!!!!!!!

enda anledningen som finns när det gäller att längta tills skolan börjar är våra SMIN-terapi kvällar <3


Äntligen har min mor insett fakta...

vi behöver en hund i den här familjen så nu blir det en :D vi va och kollade på en idag, en chihuahua! helt underbart söt så de va nåt sjukt! vi ska hämta den vecka 33 :) suuuuuperlycklig!!:D <3<3<3<3




Hon ser lite cp ut haha och det ser ut som ja stryper hennes mage vilket inte heller stämmer hahaha!

Sen sådär lite på kanten kan ja ta och gratta Sonny me som fyller 19 år idag! wiie grattis! ja och elin va väldigt kreativa och gav han en fin plansch som ingen förstår haha..


MALMÖ NÄSTA

Nu är det iaf bestämt! jag emma och amanda drar till malmö den 29 juli till 2 augusti ! fittida vill inte följa med den torrbollen men de ska bli kul iaf :D

kom hem ditt mongo!


Jönka 18 år!!!

Igår drog ja in till grönan för att möta upp Frida och hela konkaronget ! De va som neagrafallet hade dragit sig till sthlm ett bra tag men sen upphörde det och då blev de extreme (som jag saknat så eftersom den alltid är trasig när jag är där) sen blev det insane hehe ;D jag är ledsen insane, men ja hade högre förväntningar och extreme är fortfarande i topp ;D

Idag har ja jobbat.. från 17-21 så inte så länge :) imorn blire jobbajobba hela dagen, 9-21.. yay ?! nä men de e faktiskt kul :)

onsday

Igår va ja me ida och elin vid kairo där vi träffade massa folk och badade :) väldigt mysigt, vi va dock bara där i 2 timmar men de räckte bra det.. sen senare möttes vi upp igen och drog ner till vattenskid och åkte båt hehe, sen blev de kubb nere vid norrviken och donken.. sen hemgång :)

idag väckte mamma mig vid 12.. åkte med henne till doktorn för mina päron dampar på min hosta som ja haft i 2 veckor nu haha.. sen drog vi ner till centrum för att hämta all medicis johanna ska knarka i 10 dagar och hämtade upp miccan som är hemma från mallis :) vi åkte hem och åt jordgubbar sen kom pappa och hämtade mig för ja skulle jobba. Kom hem till pappa och slängde i mig lite pastasallad på 5 minuter innan ja va tvungen att dra till jobbet! slutade väldigt sent idag eftersom de kom mycket beställningar väldigt sent.. va inte hemma förrän kl 10 :/ aja..

imorn ska ja träffa miccan i stan vid 11.. ja vet grymt tidigt men vad gör man inte för att träffa storasyster litegran.. vi ses ju aldrig så de ska bli mys :) får se vad jag gör sen senare.. måste städa rummet iaf -.- mormor och morfar kommer på fredag så de måste va dammfritt. vad som händer senare vet ja inte riktigt, kanske ska träffa arazo och ta en fika eller nåt :) vi får se vad kvällen bjuder på vettja..

nu ska ja kolla tv sen slagga så ja pallar upp i ottan!


RSS 2.0