HEJ HEJ MONIKA!

JAG ÄR SUPERDUNDERBAKIIIS SHALALALLLALALAA <3 puss

strul & knas = kalas!

Hur kvällen skulle se ut enligt planerna:
Mina, Arazo och Emma kommer till mig
Vi gör oss i ordning och förar
Har askul som vanligt
Drar ut i stormen och tar oss till bussen
Kommer till fabben
Sen minns vi inget mer
Hur kvällen kommer att se ut:
Mina och Arazo förar på eget håll utan sprit eftersom dem inte fått tag i nån (looosers)
Jag går hem till Emma istället och käkar där
Vi gör oss i ordning och förar
Får (förhoppningsvis) skjuts av hennes bror ner till fabben
Sen minns vi inget mer

BOOOOOM!!

sådär helt plötsligt kom min nerighet!!! :O jag va på topp nyss, gick och tränade men när ja kom hem blev ja helt seg och nere :( jag vet inte vf de sa bara poff.. kanske beror på att det regnar ute samt att det är superstökigt här eftersom mamma och fredrik håller på att göra om i köket... sen kom ja på att jag måste plugga också :'( JAG VILL INTE VARA MED !
Where did my smileyface go?

ÄNTLIGEN HEMMA!!

nu är jag äntligen hemma efter en massa strul med tågen.. köpte med mig pizza hem som ligger i ugnen nu :D ska bli så jävla gooootttt!!!!!! sen blir det till att chilla galet ikväll, film eller the sims HAHA nerd

vill ha vill ha vill ha!!

och mycket mycket mer!!!

Hemma bäst, for sure

Åkte till jobbet vid 3 tiden så va där i tid och kunde börja dema vid 4 :) Jag skulle dock försöka sälja dem pizzorna som blivit frysta för ett asbra rabattpris haha, jag hade inte ens en frysbox vid min demobänk så jag fick förklara för människorna var alla pizzorna låg, och så fick jag springa dit och kolla så att det inte tagit slut lite då och då hahaha..
Jag va lite nervös inför dagens demande eftersom jag som sagt skulle försöka sälja de pizzor som va frysta och förklara det för kunderna och massa sånt, men det gick över mina förväntningar. De flesta bara skrattade när jag förklarade situationen och köpte ändå. Gud va folk älskar nedsänkta priser.. jag skulle kunna stå med möglig leverpastej och försöka sälja den för 1 kr.. tro mig folk skulle köpa bara för att det är billigt HAHA
"-man kan ju skrapa av möglet så går den ju att äta 8)"

... fattiga svenskar... MEN DET ÄLSKAR VI DÅ DEM KÖPER VÅRA FRYSTA FÄRSKPIZZOR YEEEHAA :D

Goder morgon

klockan är snart 11 och jag behöver inte gå upp för jag är ledig idag från skolan :D:D:D igår när jag och emma fick reda på det, nu skulle sett våra ansikten.. asså våra mungipor gick runt huvudet!! så glada va vi! asså tänk er, vi SMIN får ledigt en hel dag :O det är ett mirakel! <3
Idag ska jag ner till centrum vid 2, med eller utan emma, det får vi se :) Jag ska iaf köpa ett bar byxor och sen ta mig in till jobbet :P
PUUUUSS

Min sexiga babe! <3


Borde blivit förvarnade

Idag åkte jag till skolan som vanligt och när ja väl kommer dit får jag och emma reda på att vi inte har någon historia vilket betyder att vi slutar efter musiklektionen vi har på morgonen.. skönt visst! MEN om vi hade fått veta det tidigare så skulle vi kunnat göra klart det vi gör på musiken innan och få sovmorgon!!! VISST??
aja strunt samma, slutade kl 11 iaf men ja och emma satt kvar till typ 3 HAHA! hon skulle nämligen vara barnvakt vid 4 så jag väntade med henne för att hon inte orkade åka hem hahaha. Vi hann även kolla runt i centrum och ja la undan ett par byxor som ja ska köpa imorn eftersom lönen kommer wiie!!
Hemma har jag inte gjort ett piss, eller aa börjat på en historiauppgift och kollat lite australienresor men inget annat vettigt...
nu ska ja sätta mig framför TVn och spela The sims HAHA <3
Bild från Chaplins i lördags.. jag vet, jag ser ut som ett storvuxet barn och emma ser ut som min sexiga skolfröken...

Tisdag

Tjennaaa läääget!!!!
Dagen började fint med att  bussen var en halvtimme försenad vilket ledde till att jag hade en psykologilektion på 45 minuter.. efter det hade jag hål i typ 3 timmar och sen globalisering då vi skulle redovisa nåt som ja inte gjort.. ja bestämde mig då för att gå hem till syrran och umgås med henne istället :) Mamma kom ner och vi gick runt lite i centrum, sen bar jag mig av till bilskolan och hade en dubbellektion med Ronny :)
Nu är jag hemma igen och har tittat på när mamma har sytt en Hjärter dam kostym till syrran haha hon jobbar ju på SF så när det är premiär nästa onsdag ska dem va utklädda till figurerna och hon fick äran att vara hjärter dam ;)
Nu ska jag nog läsa lite teori för första gången :)
Lika? miccan är dock inte helt klar ;D
PUUUSS

HEJ MAMMA, SYSTER OCH FLICKVÄN!!!! (dvs ni som läser)

sitter hemma och borde plugga men icke sa nicke :D:D:D:D:D ska ner och träna med emma vid 5 iaf.. duktiga vi!

What I DO remember is that it was a greeeaat night ;)

Igår SKITSNYGGA BRUDAR!!
Idag mindre snygg.. men dock snyggare än när ja kom hem (innan sminket försvann kan jag förvarna att jag såg ut som en rysk hora :D)
NU SKA JAG ÄTA MINA MAKARONER OCH KOLLA FILM HELA DAAAAGEEEEEEN!!! <3<3<3

Vad vore livet i all sin glans, om inte du fanns?


DEMA

Igår var jag på östermalm och demade :) det var kul men lite segt. Det började med att jag inte hade någon kyl vilket innebär att jag inte kan börja dema.. ja menar, ja kan inte stå och servera pizza utan att det finns några pizzor att köpa haha. Sen när ja väl fick en kyl (en liten colakyl där ja knappt fick plats med nåt) så var ja tvungen att springa runt och leta efter förlängningssladdar då det inte fanns någon i demobänken vilket skulle finnas.. aah, ja va där halv 4, började 4, men kom inte igång förrän halv 5. Dock stannade jag en halvtimme längre så det jämnade ut sig :)
Idag var vi på nån grej i kulturhuset hela dagen. Först var det två killar som snackade om vilken lön man ska få och hur man inte ska bli lurad osv. det var faktiskt intressant. Sen skulle vi gå runt och prata med folk om jobb och ansöka om man hade med sig CV... men för oss som har jobb då? jaa vi fick bara sitta där och vänta på lunchen i 1,5 timme typ.. ja och emma satt i biosalongen nästan hela tiden haha, dem visade kortfilmer.. askonstiga HAHA. En av dem handlade om en tjej som hade någon psykisk störning som sökte jobb för hon ville åka till månen, hon pratade även med sin rosa gosedjurskanin, som gärna svarade något som
- Ditt cp, gör dig inte dummare än du redan är!
verkligen skum!! xD
Jag var dock tvungen att gå därifrån vid halv 1 för ja skulle åka och dema igen :) När jag kommer dit och ska hämta ut pizzorna så är dem frysta... det är färskpizzor och ska stå i kylen men dem stod i frysen...
När vår kille kom dit igår hade kontaktpersonen i affären frågat var dem skulle stå och han hade sagt att han skulle ställa dem i frysen!? när han vet att dem inte ska vara frysta?? :S aja, när ja kom dit igår och hon visade var dem stod tänkte inte jag på att det var en frys utan bara ett stort kylrum så ja ställde in dem där i slutet av kvällen innan jag gick hem för dagen.. men eftersom det var en frys var dem frysta idag hahaha.. så jävla torsk!!
Aja, jag är ledig imorn iaf och ska dema där nästa helg. SÅ DE KAN GÅÅÅ

Rosor är röda, violer är blå, jag är singel, vad väntar du på?


jag om 15 år... typ


great combination..


eeeey

Idag har ja vart på medeltidsmuseumet med historieklassen, de va superkul, jag älskar verkligen medeltiden... not.
Vi fick dra hem vid 4 tiden iaf då ja och emma sprang runt i stan för att hitta en jacka som hon va tvungen att köpa eftersom hennes 20% rabattkort gick ut idag HAHA! fattiga studenter yeees 8) hon hittade den iaf så de va bra :D var hemma vid halv 6 ungefär och aah, har inte gjort så mycket, kollat upp var jag ska dema imorn och hur jag ska ta mig dit :) Ringde CG och kollade upp lite saker inför imorn, och de va lite komiskt för han svarade på en gång och sa att han höll på att slå mitt nummer hahaha!
I helgen när ja jobbade så nämnde han även att det stället jag ska dema på är en helt ny kedja så om vi säjer in oss där hamnar vi i sex butiker på en gång så de va därför han hade satt mig där, kände mig lite hedrad faktiskt eftersom jag bara demat en gång innan :) Jag hoppas verkligen att det går bra, vill inte svika teamet ;)
CG blev även pappa i söndags åt ett litet flickebarn så vill bara säga grattis till han :)
CG (med CG's mössan på så klart) och hans fästmö Linda
Tycker bilden är jättefin för övrigt

Ellin Bobbie Nordqvist


seeg uppdatering men vad gör det när det "läsarna" är min mamma :D

Ja, en kort sammanfattning sen senast.. jag har jobbat fre, lör och sön vilket faktiskt var väldigt kul eftersom jag jobbade med paula och fia :D har nog aldrig skrattat så mycket under arbetstid! Helt underbara tjejer, synd bara att ja inte kommer jobba nåt med dem mer.. :(
igår drog emma iväg mig på ett spinningpass vilket ingen av oss älskar direkt.. idag har jag tränat och sen åkte jag till kista med mamma och miccan. det va meningen att vi skulle gå på bio men det fanns ingen som vi ville se vid den tiden så vi gick runt och suktade i affärerna och åt semlor :D Jag kom hem med en tröja iaf hehe (säger hon som ska spara pengar).
Nu har ja suttit här som en geek och sjungit för mig själv för att lära mig låtar till musiken HAHA helt nördig men men what to do liksom.
Jag har även varit väldigt hjälpsam och översatt tyska brev som mormor och morfar fått av några tyska vänner haha, fick en trisslott för det och vann 50 kraaaaonooor :D jippi 2 cider säger den fattiga studenten <3

vill iväg


DONT MESS WITH ME!

Sitter och pluggar projekt.. jättekul faktiskt.. jäääääättekuuuuuul........HELT FUCKING UNDERBART!!!!!!!!!!!! JAG ÄLSKAR ATT JOBBA MED MITT PROJEKTARBETE <3




not

Klonk

Gårdagen var faktiskt kul även då det bara var jag och hampan som va nyktra haha. Vissa blev fullare än andra om vi säger så .. hehe .
Nu ska jag snart ner till sats och möta upp amanda för YOGA ;D har aldrig testat det förut så det blir en upplevelse! ska bli kul att träffa amanda med, de va länge sen :)

and off we go

to siiimooon

väntar på pizzaaaaaa en än gång ;D

men denna gång i köket hehe, GRANDIOSA! dem hade ju inga CGs i bålsta så vad ska man göra liksom... maria har precis lämnat mig, vi satt bara och snackade en massa vilket behövdes :D de va väldigt mysigt faktiskt!
Ikväll ska jag nog hem till simon en sväng men bara en stund och ja ska va nykter av olika anledningar..
Såhär blev mina naglar iaf (dålig bild men fuck it)

chillar i Bålsta med mami, systeryster & ellin

Nu har jag precis fixat mina naglar :D det blev inte alls som jag tänkte mig från början för dem fattade inte vad jag menade vilket jag förstod när dem klippte av mina naglar helt HAHA! aja det blev vita tippar iaf så jag är nöjd iaf :) Nu ska jag och miccan åka iväg på lite ärenden hehehe ;D IM NOT TELLING! PÖÖÖSSS


Don't worry your life away

Foto: by meee

Duktiga?

Sitter hemma hos emmi för vi ska plugga projekt, men på grund av fucking skolhelvetes datorerna så gick det inte att skicka arbetena till mailen... så de söööög!!

nu ska vi kolla på OC istället hähähähähä ;D PUUUUUUUUUUUUSSSSSSSSS

jag vet vad jag vill göra över allt annat

Jag vill bli fotograf så jävla hårt och jag ska göra allt för att bli det! Alla säger hela tiden att det är något man får hålla på med vid sidan av men fan, ja vill inte jobba med nåt skit vid sidan av jag vill vara fotograf på heltid! jag vill resa jorden runt och fota allt! Jag var inne på fotografen Mattias Klums hemsida och blev helt inspirerad! Jag blev helt varm i kroppen av att titta på hans bilder! Så mycket känsla över foton har jag aldrig fått tror jag, de va som ja fick en uppenbarelse att det här är vad jag vill göra resten av mitt liv!
"The camera forces me to see.
Photography is about the art of
choosing, about reflecting the
dynamics while venturing to see
a tiny detail in a great context"
- Mattias Klum
Några av hans bilder

oj va duktig jag har varit

och tränat med mami höhö :D kvällen blir lugn och fin ;D
Så här skulle ja se ut i kort hår haha
men jag tror ja föredrar långt

JUUSTE

FRIDA DEN LILLA SLAMPAN HAR FLYTTAT TILL SÖDERTÄLJE!!!!!!! TACK GODE GUD FÖR ATT HON HAR TAGIT KÖRKOT FÖR ANNARS SKULLE JAG TVINGA HENNE ATT BRYTA MOT LAGEN OCH KÖRA HIT IAF! TYYYPISKT! HUR SKA DE NU GÅ MED VÅRA SÖTA PROMMENADER SOM ALLTID INNEHÅLLER SÅ MYCKET SMASKIG INFORMATION DÅ VI ALDRIG SES OCH PRATAR OM DET :O HUR SKA JAG KLARA MIG UTAN MIN LILLA JÖNK SOM ALLTID FINNS DÄR NÄRA MIG NÅGRA HUS BORT.. :'( BUHHÄÄÄÄÄ

Ny vecka nya möjligheter.. eller bara samma gamla skit

Måndag idag!! YEES ÄLSKAR MÅNDAGAR <3<3<3
nä inte riktigt, men de skulle va en kul förändring om jag en dag skulle vakna upp en måndag och vara glad för att helgen är över :) inte för att det kommer hända men iaf ..
Vi hade debatt idag på Globaliseringen.. hehe jaa de gick väl strålande, ja sa kanske max 2 meningar 8) fast de e ju bättre än emmas mening som inte ens rörde ämnet, fast de beror på hur man ser det förstås... <3
Hemma hände inte så mycket, har pluggat och saknat närhet precis som det brukar vara.. men mamma och ellin kom hem rätt snart och uppfyllde min sista önskan, fanns dock inte nån som ville sköta mitt plugg.. wellwell. nu ska ja fortsätta ligga i soffan, vilket jag inte alls gjort idag.. 8)

RSS 2.0