NÄST SISTA DAGEN PÅ ÅRET HIHI

Jag har jobbat hela dagen wowowo! man blir en aning irriterad när det kommer en familj och ska äta kl 8 (när vi vill börja städa) och de går inte förrän kl 9 så vi kan varken göra klart disken eller restaurangen.. så vi kom inte därifrån förrän 21.50 :( aja, nu sitter ja hemma och har packat ihop det mesta inför imorn :D de ska bli så kul!! är fett taggad! Imorn ska ja och emma åka till centrum lite innan och köpa godis hihi och sen kl 2 ska vi samlas nere vid station och åka iväg!
Jag i somras 8)
ELLER INTE HIHIHIIHI

Tijsdag

Vaknade upp i mammas säng med hund på ena sidan och mamma i köket haha. Vid 1 mötte jag upp arazo och mina på tåget så åkte vi in till stan. Hittade ett par byxor för 150 kr !!!!! :O RENA KAPET WOWOWO! sen en korset med paljetter på och en guldig paljettopp haha massa paljetter 8) aja nåt blir det nog till nyår iaf som för den delen ska spenderas på arvids landställe i norrtälje :D. De ska bli askul och är fett taggad men måste dock åka tidigt därifrån dagen efter för jag ska jobba.. :( men det blir nog bra ändå :D 


Gomorrn

Igår va min lediga dag på hela veckan om man inte räknar med nyår :) Det var ändå mycket fläng hit och dit då man måste ta vara på den tiden man har haha.
IGÅR
* KÖRLEKTION 10.30 - 11-30
* FIXA BUSSKORT
* FIXA NAGLARNA I BÅLSTA 14.00
* HANDLA MAT
* KÖPA SATSKORT
* VÄSBY CENTRUM
* PROMENAD MED EMMA
* HEMMA KLOCKAN 22.30
* SOMNA I MAMMAS SÄNG

Idag ska jag till stan med mina och arazo sen blire att åka till jobbet  ;P
SEXY BITCH

Hemma once and for all

Blev precis avdumpad hemma hos pappa av mamma och fredrik som fortsatte kursen mot väsby. Det har varit jättemysigt att fira jul hemma hos mormor och morfar, kändes dock väldigt märkligt eftersom jag var enda barnet.. saknade min syster som jag aldrig firat jul utan :( Det är många pusselbitar som ska sättas på plats under julen så man kan inte vara med alla samtidigt tråkigt nog..
Jag fick träffa linda med vilket va väldigt kul då vi alltid har lika mycket att prata om haha. Sen blev det även pulkaåkning (då ja skadade min rygg, men de hör väl till) samt grisbygge på gården HAHA!
Det roliga med mormor och morfar är att dem vill så gott hela tiden, dem vill att man ska få allt jämt! Verkligen skämma bort oss.
En kul grej som är ett typiskt exempel är när mormor blir helt förtvivlad över att vi inte fått någon middag (även fast det enda vi gjort är att äta). Just att titeln middag inte dök upp under de 3 dagar vi va där blev helt hemskt hahah. Men vi lugnade ner henne och sa att vi inte gått hungriga en sekund så hon kan vara lugn! <3
Imorn blir det jobb för min del vilket ska bli kul faktiskt eftersom ja inte jobbat på en vecka :)
nu ska ja fortsätta kolla på bolt hahaha! PUSS <3
Lindalej och Grisen
Johannapanna och Grisen
Världens bästa mormor och morfar!! <3


Min älsklingsvovve Ellin <3

HEJ DÅ

om ungefär 2 timmar åker ja till mormor och morfar nere i tinyland :D (småland) HA DE BRA HÄR HEMMA!! <3 PUSS
Mjukisdressen är på så nu kör vi!

<3

The past will never be forgotten

Lite fina videos HihIHhiiHIihHihi!


Montag

Äntligen kännes det som att lovet har börjat!! Sitter och spelar piano för tillfället, sååå avkopplande! när pappa är klar med skottning och sånt ska vi ta en promenad och sen åka till stinsen för att fixa lite stuff :) Efter de måste jag åka hem till min vovve så hon inte blir ensam för länge :P sen ska ja ner till sats och köpa kort heheheheheh!!!!
Jag vet att jag spelar fel ibland och ser ut som en stor mjukisklump men va fan.. 

Väntar på att bli trött...


Julafton hos papo

Yes, idag var vi och käkade julbord på ett jättemysigt ställe så vi alla rullade hem. Sen blev det presentöppning eftersom varken jag eller tjejerna är här på julafton. Ja fick en massa bra,
Datorfodral (grå stickad asfint)
Presentkort
Klocka från JetSet :D
Smyckeställ
Duschkräm från bodyshop (samma doft som min bodyloation tur eller vad)
2 svarta block som ja ska göra till fotoalbum
Strumpor (När man köpte något från stadium så fick även 28 barn poliovaccin) <3



Hela dagen har varit supermysig :)

Lördag

Johanna är bakis
Johanna ska iväg till jobbet nu
Johanna vill bara sova och titta på film


(använder min datorkamera lite för ofta men det är kul)

FEKKKE



Hemmamys innan uteröj

Sitter hemma nu och kollar på film :D har precis målat naglarna och ska duscha strax. Hade glömt hur mysigt det kan vara att bara sitta och titta på film :)

Of to the AVSLUTNING

HEJDÅÅ NU DRAR JAG OCH AVSLUTAR ALLT OCH BÖRJAR LIVET

GRATTIS STORASYSTER!

Idag fyller min syster 20 år! Systembolagetmydig ;D hehe detta ska vi utnyttja!
Efter skolan gick jag hem till henne och va där en stund sen skjutsade hon och hennes kompis hem mig och emma som vi hämtade upp vid skolan (eftersom hon gjort engelskaprov *duktig emma*) till emma där vi va en liten stund innan vi va tvungna att åka till stan för att hämta ut biljetterna till skivan :D Dem hade en föreläsning på en timme men det var faktiskt intressant och vi fick bra tips. Efter det åkte jag hem till miccan igen i snöovädret kallt som satan fan!!! Där väntade mamma, pappa, fredrik, ulrika, hanna, emelie och otto :) Det blev lite tårta och paketöppning :D Nu är vi hemkomna och snart blire en dusch sen sängen. Imorn måste jag ju vara pigg och alert ;D PARTY PARTY!!!

snyggast på bild


två lektioner sen är det frihet

Bara en dag kvar nu sen börjar livet igen!! Det ska bli så jävla skönt att få lov! okej, mitt lov kommer nog mest att gå ut på jobb och bilkörning samt teori.. men det ska ändå bli skönt!! kunna fokusera på det liksom.
Igår fyllde elin år med!!! GRATTIS TILL HENNE ! <3<3<3<3<3<3 längtar apamycket till fredag då de blir en riktig förarkväll hos elin med middag och allt :) ååh så mys det ska bli !

BARA TRE DAGAR KVAAAR!!!!!!!

SEN ERE JULLOV!!!!!! <3 är så jävla skoltrött... längtar som fan tills fredag då de blir elinfirande och PARTYY!!!!

... pepparkakor i långa långa rader ...

Igår hämtade emma upp mig och ellin för vi skulle handla mat inför kvällen. Det blev couscous med kassler och grönsaker, samt sweetchili sås som emma brände sönder munnen med (hur man nu kan göra det). Det va mumma!! Sen kom hanna och elisa över då de blev pepparkaksbakning ;D efter det spelade vi spel haha, ja hade nästan glömt hur kul det är att spela spel.. de blev galenpanna? och pictionary ;P
Lite senare kom uno och robin med ;P hela kvällen va helt mysig !! tack för det emmaplutt <3

DAX FÖR EMO!

ja måste cutta mitt hår.. luggen är alldeles för lång och färgen.. jaa katastrof, ja vet inte ens va de e för färg :O de e fan illa!!!
De blir nog ljusa slingor iaf när det nu blir av..


Julstämning på IKEA?

Dagen började med vilundas patetiska luciatåg som består av 12 fickor typ :) jättefin.. men aah, de låter typ som att dem sjunger samma sak hela tiden.
Efter det var det filmtime för hela skolan då vi kollade på Wall-e men filmen fuckade upp sig i slutet. Efter det drog jag och emma till ikea för att hon ville få julstämning vilket hon är mycket upprörd över att hon inte fått ännu. Vi lyssnade på julmusik hela vägen dit och när vi kom dig började vi fantisera om hur vi ska ha de när vi flyttar ut haha.
Efter ikea åkte vi till jakobsbergs centrum där vi mötte upp agge en snabbis som hade rast för tillfället sen drog vi hem :P
Nu sitter jag här och borde plugga lite vilket ja tänkte men hamnade här en snabbis hehe ! Har bara en timme på mig innan pappa hämtar upp mig för jobbelijobb!!
PUSS OCH KRAM DILDOBANAN <3

Bättre sent än aldrig!

Nu är det ju så att ja inte bloggat på superjättelänge, eller ah gjorde de igår men datan fuckade för ja tröck väl på nåt som vanligt så inlägget sparades inte jag ja blev så irriterad att ja inte pallade skriva om det men tänkte göra de nu iaf..

Vi börjar med förra veckan vettja.. (kollar kalendern lite i smyg för minnet är ju aldrig på topp)
Jag har bokat upp en massa körlektioner framöver och även teorikvällar som är varje tisdag kväll i 1,5 timme *duktig johanna* Jag gjorde även en engelskaläxa :D *ännu duktigare johanna* Torsdagen blev ju då lite speciell skulle man kunna säga..
Johanna och Emma är hemma hos emma och kollar på en film (vars bok vi inte läst hehe). Plötsligt säger emma åt johanna att hon ska tvätta håret och att johanna ska hjälpa henne med detta elände.. jo, de börjar bra, emma står över badkaret med lödder i håret och johanna ligger på golver och gör jag vet inte vad.. sen ska johanna hjälpa emma med att skölja ur löddret vilket inte riktigt går som flickorna tänkt sig.
Emma har ett väldigt moderns bubbelbadkar med en kran och en slang då man måste dra upp en plutt för att vattnet ska komma från slangen istället för kranen. Emma försöker dra upp plutten med sina löddriga händer så att plutten blir alldeles hal när johanna ska försöka. Vattnet rinner i kranen och johanna blir irriterad och lägger ner slangen i badkaret så hon kan använda två händer till att dra upp plutten. Hon får upp plutten!!! JIPPI! MEN... slangen började ju då spruta en massa vatten rätt upp i taket. Emma springer in i duschen och johanna springer ut från toan av panik! johanna ser hur vattnet regnar i hela badrummet. Hon inser att hon måste rädda situationen då emma låst in sig i duschen av rädsla för slangen! Johanna springer igenom skyfallet i badrummet och tar sig till sist fram till kranen som hon stänger av! Flickorna kollar sig omkring och brister ut i skratt då hela badrummet ser ut som att niagarfallen har varit på besök.
SÅ VA SAGAN SLUT
I lördags va de fabbenfest vilket va kul :D tiden gick dock alldeles för fort men ser fram emot den 18e då de e JULFEST !!!
Igår hade jag körlektion på morgonen och teorikurs på kvällen, däremellan åkte jag in till stan, "all by myself".. :( nä men ja va tvungen att köpa lite julisar och födelsedagspresenter till min kära syster hehe ;D I'M NOT TELLING!!!
idag har inte hänt ett skit, pluggat lite sen aah, vart i skolan som vanligt. Lars kommer över snart och har med sig nudlar till mig hehehe :D sen blire filmtime!! aah, plus mera plugg för de tar ju aldrig slut .. typiskt. !

RSS 2.0