Valborg!

Idag är det valborg! wiieieieoo !! förhoppningsvis kommer alla vara ute och de kommer bli skitkul men vi får se, ska inte ha för höga förväntningar ;)
ska vara hemma hos ida vid 4 för att hjälpa henne eftersom hon ska ha tjejmiddag. ja fixar mig där så slipper ja göra de så tidigt.

Pappa fyller även år idag och kungen :) GRATTIS! PUSSPUSSPUSSPUSS!! men jag och miccan ska fira honom imorn istället :) vi har köpt en pastabok och sen ska vi bjuda honom på middag och bio i kista på kvällen fast de vet han inte om så vi får hoppas att han inte har nåt annat planerat eftersom våra kusiner och farmor och farfar kommer under dagen :) men nu ska jag fortsätta äta på min sandwich och sen platta håret och röra mig mot ida :)

Ha bästa valborgsafton!! PUSS!  
image13

WOW!!!

OJ OJ OJ!!!!! jag skulle hem till Frida innan träningen så vi gick sällskap till bussen, och när ja kommer in i hallen ser jag nån främmande människa framför mig :O en BLOND främmande männsika, liksom vah, vem? vad ? hur? är det inte Frida :D jo men visst va de de! Min lilla Fridapiida ar blivit bloondiiiie!!!!! jooinat min klubb ^^ Hon är jättesöt :)
men nu ska ja kolla på Prison Break!!! sen duscha höhö ;) puss hej leverpastej!


28/4-08

Vaknade upp (eller snarare belv väckt) hos älsklingen idag och va tvungen att åka hem på en gång för han skulle till skolan och göra prov så jag åker hem innan jag ska till skolan eftersom jag började 11.55 höhö! ja hann typ vara hemma i en timme innan ja va tvungen att åka igen. 2 lektioner i skolan, de e nice asså, älskar att ha korta dagar!! :D okej vem gör inte de men iaf hehe (a)

när jag slutade mötte jag lars i centrum för han skulle köpa balla fotbollsdojor ;) vi delade på en macka på subway på typ 10 minuter eftersom bussen gick, men men de spelar ingen roll för varje minut med honom är underbar :)

När jag kom hem så va de bara att sätta sig med pluggandet igen, först lästa ja ett kapitel i min engelskabok (varje dag annars kommer jag ingenstans haha) sen va det samhällskunskapens tur.. dvs göra klart arbetet om en konflikt i världen som vi har och ska redovisa imorn, kan vara ganska bra att ha de färdigt tills dess också..
Är inte klar ännu men cissi måste bara göra sin del så blir det klart sen när vi pusslat in den biten också, aja de blir nog bra :D ja hoppas fan på ett bra betyg över de här för ja tycker vi har gjort ett bra arbete... men man vet aldrig med danne xD haha

Snart e de friskiis med maria,frida och ida som gäller yeah!

image11


God Morron

Nu har jag nästan precis kommit hem från lars och gjort mig i ordning för schkuulan. säger bara jippieiiee, fast idag blir nog en ganska chilldag iaf med tanke på att vi bara har 2 lektioner :D

haha, igår såg jag en mask ute som kröp mitt på asfalten.... asså har de inte typ varit supertorrt de senaste dagarna? så vart kom den ifrån, helt ensam stackarn :/ jag hejar på dig!!
Fast de e iofs, de duggade imorse när ja och lars skulle till bussen :O masken kanske kände de på sig...  ? veckans mysterium!

Nu går min buss typ när som helst så jag måste rusa :) Tjingeliing


GodMorgonGodMiddagGodKväll

Tjuue,
idag vaknade ja vid typ halv 11 av att ja hade sötaste drömen eller hur man nu ska förklara den. De hände iaf en massa saker innan i drömen som ja inte orkar rabbla upp samt som jag inte minns, men de  finaste va iaf när jag och pappa satt uppe nånstans för han skulle tömma nåt va de nu va, men så började han sjunga en sång om hans liv typ eller aa, åren med marianne (eftersom dem ska separera) och den va så fin att ja började böla som en gris och så när ja vaknade va ja helt tårögd i ögonen x) haha. De va ärligt talat de finaste ja har hört någonsin!! och pappa kan inte ens sjunga... de va typ aa, först började han sjunga och tillslut så kom det musik och sånt med xD haha.!!
Lars sov fortfarande så ja gick ut och tröck in mig i soffan o glodde tv ett tag efter att ha torkat tårarna xD.

Sen senare fick jag ett sms av maria som undrade om ja ville träna med henne men ja va inte riktigt säker men sen bestämmde ja mig för att göra de iaf med tanke på att ja inte hade nåt annat att slösa dagen på iaf. Men sen så får jag tillbaka ett fint sms där de står att hon inte orkar träna längre haha. Precis när jag hade ställt in mig på de , attans bananer, men jag bestämmer mig för att åka och träna iaf själv. men såklart, jag och lars är ju bäst på bussar och missar dem aldrig.. *hhrmrmne HOST heemrnnrm* aa, vi missade bussen så då satt vi och väntade på hans buss sen fick ja gå hem igen. Sorgligt men sant. Aja jag ska träna imorn iaf :D

När ja kom hem hjälpte ja mamma med all mat som hon hade köpt, typ 111 påsar, och dem vägde ju inte lite heller, ja säger bara untan Friskis skulle ja vara död :) Friskis for life!! <3333

Nu ska jag nog läsa ett kapitel i min engelskabok så jag inte kommer efter i mitt schema, och ikväll ska jag kanske åka till lars och sova där :)

Lite bilder från i Lördags :)

   

Se på maken!

Då har jag blivit som alla andra, en bloggare for life. WOHO! Vi får väl se hur långt jag orkar gå med det här bloggandet då, de blir väldigt spännande tycker jag. En ljus framtid.. 8) eller?
Om vi säger såhär, va beredda på werdoosaker som kommer dyka upp, ja menar jag är nog inte direkt den som skriver på ett normalt sett... eller aa, vad är normalt? men ja kan nog understryka att ja inte lär skriva normalt, säkert bara en massa onödigt skit precis som jag gör nu bara för att jag inte har nåt att göra eftersom jag har vart på middagen på miccans skiva men eftersom jag var den ENDA som va under 18 där va ja tvungen att gå hem x) fett synd, men jag kände ändå inte fler än miccan och lars så de gör inte så mycket iaf.
Som sagt, nu sitter jag här själv och tråkar för mamma följde med fredrik hem efter middagen så i'm alooooone *eko* men sen frammåt natten kommer lars hit om jag är vaken när han ringer för man vet aldrig med tanke på att en gång innan så sov jag men hade mobilen bredvid mig, när jag vaknade hade ja kanske aa 4 missade samtal och 2 sms, ja sov nog aningens djupt då asså x). den här gången får jag hålla mig uppe iaf :D wooow! 

PUSSPUSS!


 


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0